#کاربردهای خمیر مایه
❇️❇️❇️ اصولا مصرف این کالا بهعنوان یک کالای نهایی مطرح نیست و بهعنوان یک کالای واسطهای در تولید بسیاری از محصولات که از آرد بهعنوان ماده اولیه اصلی در تولید خود استفاده میکنند، کاربرد دارد.
عمده مصرف خمیرمایه در تهیه انواع نان (سنتی و حجیم) و سپس در قنادی و شیرینیپزی، مصارف خانگی، تولید کیک و کلوچه است. رایجترین مخمر نان، خمیر ترش نانوایی است که ضمن افزایش حجم نان موجب بهبود بو، طعم و مزه نان میشود اما به دلایلی مانند مشکل و کند بودن فرآیند تهیه آن، نبود امکان تولید صنعتی در سطح وسیع و همچنین غیربهداشتی بودن فرآیند تولید آن، به مرور خمیرمایه بهعنوان اصلیترین عامل تخمیر نان که امکان تولید انبوه و صنعتی آن هم هست، جایگزین آن شد.
پیش از مایهخمیرها!
نخستین و رایجترین افزودنی شیمیایی غیرمجاز نان جوششیرین ی