سایت تخصصی صنایع غذایی

تولیدکنندگان، تامین کنندگان، ماشین آلات و صنایع وابسته غذایی sanat.ir/food

وقتی صحبت از صنایع غذایی می شود، رشته های تغذیه، مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی و نهایتاً رشته علوم و صنایع غذایی به ذهن خطور می کند، در این میان رشته علوم و صنایع غذایی که به کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی می پردازد، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد. در هر کارخانه ای هدف، تولید بهترین محصول است. محصولی که از هر جهت مطلوب و بدون عیب و نقص بوده و در عین حال ضایعات بسیار کمی داشته باشد. برای رسیدن به این هدف باید بر روی تولید محصول غذایی نظارت وکنترل داشت یعنی از همان ابتدا که ماده خام به کارخانه می آید تا زمانی که پس از تغییرات لازم، بسته بندی شده و برای عرضه آماده می شود، باید محصول مورد نظر کنترل و آزمایش گردد. در رشته علوم و صنایع غذایی، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف از قبیل صنایع لبنیات، غلات، گوشت، روغن، قند، سبزی ها و میوها مورد توجه است. همچنین صنایع جانبی مرتبط مانند صنایع نگهداری مواد غذایی، بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی اهمیت بسزایی دارند.

آخرین ارسال های شرکت ها در حال ذخیره سازی


شرکت های عضو در حال ذخیره سازی

واحد صنعتی نیو فرم

طراح و ماشین ساز

برترماشین

ساخت ماشین الات صنایع غذایی

ماشین سازی سپیده صنعت توس

طراح وایده پردازماشین الات صنایع غذایی وبسته بندی

گروه صنعتی فجر سپاهان

سازنده ماشین آلات آرد گندم جو پرک حبوبات خوراک دام و آبزیان

تجهیزات آشپزخانه صنعتی تز

مشاوره ، طراحی و تولید انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی

پرشیا استیل

تولیدکننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، سردخانه ، خط سلف سرویس ، خط بوفه

دفترپویاصنعت سپاس کرمان

مشاوره و مجری صنایع غذایی و بسته بندی

ماشین سازی سپهرحمید

سازنده ماشین آلات بسته بندی پلاستیک

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

مشاوره ، طراحی و تولید انواع تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

ایران استوک

فروش ماشین آلات صنعتی دست دوم و استوک

شرکت صنایع پخت مشهد

تولید کننده دستگاه های پخت نان و شیرینی

ولوتینا

تولید غلات صبحانه

اسکارلین

تولید کنسرو تون ماهی- فرآوری ماهی و میگو و گوشت قرمز

آرت پک

طراح و سازنده ماشین آلات خطوط تولید و بسته بندی صنایع غذایی و شیمیایی و ...

ایده

تولید کننده قوطی مقوایی جهت بسته بندی مواد غذاییو مصارف صنعتی و مواد پودری

بازرگانی شایان دی کویر

تولیدخرماومشتقات ان

فن آوران

اولین تولید کننده سیلوهای فلزی ضد آب (out door)وسیستم انتقال

ترگل

تولید کننده عرقیات گیاهی-آبلیمو انواع سرکه ادویه جات -گیاهان دارویی

آرگون صنعت

طراحی و تولید مخازن استینلس استیل


پست های ارسالی در حال ذخیره سازی



دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



سایر موضوعات مرتبط



 1-رشته مواد غذائی: شامل نانوایی، میکروبیولوژی صنعتی و کشاورزی، کنسروسازی، خشکبار، سردخانه، بسته بندی و بازاریابی 2- لبنیات سازی: شامل صنایع شیر و فرآورده های شیر و مارگارین سازی 3- مواد استخراجی: شامل قندسازی، تهیه سیلو برای دامداری، چای، توتون، الیاف نباتی 4- صنایع تخمیری: شامل تقطیر و الکل کشی، سرکه سازی و تهیه مایه ها جهت تدریس علمی و عملی دروسی مانند کنسرو سازی و خشکبار از کارشناسان یونسکو استفاده گردید. در سال 1346 پایلوت لبنیات و نیز انستیتو قند در گروه صنایع غذائی تأسیس گردید. مقدمه مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می شود، به علوم و صنایعی اطلاق می شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می گردد. رشد بی رویه جمعیت همراه با کاهش منابع غذایی، اهمیت به کارگیری روشهای علمی موثر برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامی، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات این محصولات را آشکار می سازد و دست یابی به این اهداف در قالب رشته های مهندسی کشاورزی ممکن و میسر است. بدین سبب در آزمون سراسری، مجموعه مهندسی کشاورزی برای تربیت متخصصان این رشته در گرایشهای مختلف با مقاطع کارشناسی و کاردانی در نظر گرفته شده است.منبع: برگزيده ها