سایت تخصصی صنایع غذایی

تولیدکنندگان، تامین کنندگان، ماشین آلات و صنایع وابسته غذایی sanat.ir/food


مطالب ویژه در حال ذخیره سازی

دستگاه پخت کنتاکی هنی پنی
ویژه ٣٠,۵٠٠ امتیازی
فیلتر روغن سرخ کردنی VITO
ویژه ١٣,٧٠٠ امتیازی
دستگاه انجکتور رستورانی
ویژه ١٢,٠٠٠ امتیازی
تستر کیفیت روغن سرخ کردنی VITO
ویژه ١٠,٠٠٠ امتیازی

پست های به روز شده در حال ذخیره سازی


آخرین ارسال های شرکت ها در حال ذخیره سازی


شرکت های عضو در حال ذخیره سازی

فر صندوقی پیتزا و فر چدنی

فر پیتزا دست دوم,فر گریل دست دوم,فر صندوقی دسته دوم,فر ساندویچی دست دوم,لوا

آماد پلیمر

تولید انواع درب و بطری پلیمری ویژه صنایع آشامیدنی غذایی دارویی و بهداشتی

تبادل كار

تولید دستگاههای حرارتی و برودتی

پمپیار

پمپ های مخصوص صنایع غذایی، مونو پمپ، دیافراگمی، دوزینگ، لوب پمپ، سانتریفیوژ

سلامت گستران نیک آرمان

کره، کرم و خمیر پسته

کشت و صنعت گلستان زیتون ا

تولید کنسرو زیتون و روغن زیتون

سپیدان عصاره جنوب

تولید و صادرات پودر، عصاره، مایع و دیگر فرآورد ههای شیرین بیان به تمام نقاط

موج سازان

صادرات به روسیه و واردات تخصصی چوب از روسیه

اسکارلین

تولید کنسرو تون ماهی- فرآوری ماهی و میگو و گوشت قرمز

ماشین سازی سپیده صنعت توس

طراح وایده پردازماشین الات صنایع غذایی وبسته بندی

پک تین

تولیدکننده انواع کره بادام زمینی، کنجد، پسته و فندق و انواع پوره میوه و سبز

مادر تخصصی خدمات کشاورزی

صید، تولید، فرآوری و فروش خاویار

دلپذير

خشكبار

نوآوران صنعت البرز

دستگاه بسته بندی حبوب,بسته بندی نمک,بسته بندی خشکبار,دستگاه بسته بندی,بسته

نوین پروتئین برتر فردا

تولیدکننده پروتئین های گیاهی جایگزین سوسیس و کالباس

ماشین سازی موحد

دربند قوطی,تجهیزات کنسرو,بسته بندی,کنسرو,تجهیزات صنایع غذایی

تک آشپزخانه

طراحی و تجهیز آشپزخانه صنعتی

لیلا نساری

نماینده سازنده ماشین آلات صنایع غذایی

ایران چاشنی

تولیدکننده انواع لواشک، آلوچه و سس


پست های ارسالی در حال ذخیره سازی



دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



سایر موضوعات مرتبط



وقتی صحبت از صنایع غذایی می شود، رشته های تغذیه، مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی و نهایتاً رشته علوم و صنایع غذایی به ذهن خطور می کند، در این میان رشته علوم و صنایع غذایی که به کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی می پردازد، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد. در هر کارخانه ای هدف، تولید بهترین محصول است. محصولی که از هر جهت مطلوب و بدون عیب و نقص بوده و در عین حال ضایعات بسیار کمی داشته باشد. برای رسیدن به این هدف باید بر روی تولید محصول غذایی نظارت وکنترل داشت یعنی از همان ابتدا که ماده خام به کارخانه می آید تا زمانی که پس از تغییرات لازم، بسته بندی شده و برای عرضه آماده می شود، باید محصول مورد نظر کنترل و آزمایش گردد. در رشته علوم و صنایع غذایی، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف از قبیل صنایع لبنیات، غلات، گوشت، روغن، قند، سبزی ها و میوها مورد توجه است. همچنین صنایع جانبی مرتبط مانند صنایع نگهداری مواد غذایی، بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی اهمیت بسزایی دارند.

 1-رشته مواد غذائی: شامل نانوایی، میکروبیولوژی صنعتی و کشاورزی، کنسروسازی، خشکبار، سردخانه، بسته بندی و بازاریابی 2- لبنیات سازی: شامل صنایع شیر و فرآورده های شیر و مارگارین سازی 3- مواد استخراجی: شامل قندسازی، تهیه سیلو برای دامداری، چای، توتون، الیاف نباتی 4- صنایع تخمیری: شامل تقطیر و الکل کشی، سرکه سازی و تهیه مایه ها جهت تدریس علمی و عملی دروسی مانند کنسرو سازی و خشکبار از کارشناسان یونسکو استفاده گردید. در سال 1346 پایلوت لبنیات و نیز انستیتو قند در گروه صنایع غذائی تأسیس گردید. مقدمه مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می شود، به علوم و صنایعی اطلاق می شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می گردد. رشد بی رویه جمعیت همراه با کاهش منابع غذایی، اهمیت به کارگیری روشهای علمی موثر برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامی، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات این محصولات را آشکار می سازد و دست یابی به این اهداف در قالب رشته های مهندسی کشاورزی ممکن و میسر است. بدین سبب در آزمون سراسری، مجموعه مهندسی کشاورزی برای تربیت متخصصان این رشته در گرایشهای مختلف با مقاطع کارشناسی و کاردانی در نظر گرفته شده است.منبع: برگزيده ها 



با ما تماس بگیرید
در صورت تمایل به حضور در سایت صنعت ایران از طریق شماره زیر و یا تلگرام با ما تماس بگیرید
09101186300         info@sanat.ir