سایت تخصصی صنایع غذایی

تولیدکنندگان، تامین کنندگان، ماشین آلات و صنایع وابسته غذایی sanat.ir/food


مطالب ویژه در حال ذخیره سازی

دستگاه پخت کنتاکی هنی پنی
ویژه ٣٣,٣٠٠ امتیازی
فیلتر روغن سرخ کردنی VITO
ویژه ١۵,۵٠٠ امتیازی
دستگاه انجکتور رستورانی
ویژه ١۴,۵٠٠ امتیازی
تستر کیفیت روغن سرخ کردنی VITO
ویژه ١٢,٩٠٠ امتیازی

پست های به روز شده در حال ذخیره سازی


آخرین ارسال های شرکت ها در حال ذخیره سازی


شرکت های عضو در حال ذخیره سازی

ایران چاشنی

تولیدکننده انواع لواشک، آلوچه و سس

دستگاه بسته بندی, شیرینگ

دستگاه بسته بندی,دستگاه شیرینگ پک,دستگاه وکیوم,شیرینگ دوگانه سوز,شیرینگ تما

پايا كنسرو

رب گوجه فرنگي

زرین دانه سویا

پروتئین باف تدار سویا با برند ماسو، مویا، باما

گشتا صنعت مشهد

تولید دستگاه های بسته بندی، شرینک پک، تاری خزن و پرده هوا

بازرگاني طاهرخاني

كشمش ، خرما، انجير، پسته

پویا تکنیک

تولیدکننده درب های کشویی و لولایی سردخانه و اتاق های تمیز و ساندویچ پانل پل

مهندسین مشاور صنایع غذایی

پایدارکننده های صنایع لبنی و گوشتی، طعم دهنده های طبیعی مواد غذایی

دستگاه کیسه پرکن

کیسه پرکن ,دستگاه پرکن,کیسه پرکن برنج,کیسه پرکن گرانول,کیسه پرکن پودر

پراور پخش سپاهان

پخش مواد غذایی و بهداشتی

شهد آب

آبميوه ، كنستانتره

شادگل نيشابور

روغن مايع

صنایع بسته بندی مسائلی

بسته بندی مواد غذایی ,بسته بندی مواد دارویی,بسته بندی لوازم طبی,بسته بندی ک

تاک آریا تجارت

برندها: میکس لند، هپی فارم، هپی فیش، اویلند،- تولیدکننده انواع مرباجات، کنس

شرکت طعم آدیش

صبحانه آماده,بسته پذیرایی,ساندویچ صبحانه آدیش,ساندویچ میان وعده ,بسته پذیرا

سرماگستر ویرا

سیستم های برودتی حمل و نقل

تورنگ چاپ

چاپ و بسته بندی

مزرعه بکر

طراحی ، تولید و اجرای گلخانه صنعتی


پست های ارسالی در حال ذخیره سازی



دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



سایر موضوعات مرتبط



وقتی صحبت از صنایع غذایی می شود، رشته های تغذیه، مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی و نهایتاً رشته علوم و صنایع غذایی به ذهن خطور می کند، در این میان رشته علوم و صنایع غذایی که به کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی می پردازد، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد. در هر کارخانه ای هدف، تولید بهترین محصول است. محصولی که از هر جهت مطلوب و بدون عیب و نقص بوده و در عین حال ضایعات بسیار کمی داشته باشد. برای رسیدن به این هدف باید بر روی تولید محصول غذایی نظارت وکنترل داشت یعنی از همان ابتدا که ماده خام به کارخانه می آید تا زمانی که پس از تغییرات لازم، بسته بندی شده و برای عرضه آماده می شود، باید محصول مورد نظر کنترل و آزمایش گردد. در رشته علوم و صنایع غذایی، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف از قبیل صنایع لبنیات، غلات، گوشت، روغن، قند، سبزی ها و میوها مورد توجه است. همچنین صنایع جانبی مرتبط مانند صنایع نگهداری مواد غذایی، بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی اهمیت بسزایی دارند.

 1-رشته مواد غذائی: شامل نانوایی، میکروبیولوژی صنعتی و کشاورزی، کنسروسازی، خشکبار، سردخانه، بسته بندی و بازاریابی 2- لبنیات سازی: شامل صنایع شیر و فرآورده های شیر و مارگارین سازی 3- مواد استخراجی: شامل قندسازی، تهیه سیلو برای دامداری، چای، توتون، الیاف نباتی 4- صنایع تخمیری: شامل تقطیر و الکل کشی، سرکه سازی و تهیه مایه ها جهت تدریس علمی و عملی دروسی مانند کنسرو سازی و خشکبار از کارشناسان یونسکو استفاده گردید. در سال 1346 پایلوت لبنیات و نیز انستیتو قند در گروه صنایع غذائی تأسیس گردید. مقدمه مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می شود، به علوم و صنایعی اطلاق می شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می گردد. رشد بی رویه جمعیت همراه با کاهش منابع غذایی، اهمیت به کارگیری روشهای علمی موثر برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامی، بهبود کیفیت و کاهش ضایعات این محصولات را آشکار می سازد و دست یابی به این اهداف در قالب رشته های مهندسی کشاورزی ممکن و میسر است. بدین سبب در آزمون سراسری، مجموعه مهندسی کشاورزی برای تربیت متخصصان این رشته در گرایشهای مختلف با مقاطع کارشناسی و کاردانی در نظر گرفته شده است.منبع: برگزيده ها