www.sanat.ir/paloodsanat

مهندسین پالود صنعت

پیمانکار تصفیه آب و فاضلاب

0 از 5
  • تصفیه فاضلاب نساجی

    ٣ بازدید | زمان ارسال: ۱۳۹۹/۰۸/۰۳ ۰۹:۵۶ |

    تصفیه فاضلاب نساجی

    فاضلاب های صنعتی یکی از منابع مهم آلاینده ی محیط زیست هستند، به طوریکه گاهی غلظت COD و BOD و دیگر ترکیبات موجود در آن ها به ده ها هزار میلی گرم در لیتر می رسد. پساب های رنگی، مانند پساب صنایع نساجی یکی از فاضلاب های مهم صنعتی به شمار می آید که معضلات زیستی محیط پردامنه ای را به وجود آورده است. صنعت نساجی و رنگرزی یکی از بزرگترین مصرف کنندگان آب هستند. در این صنایع به علت تنوع روش های تولید پساب های مختلفی که از نظر کیفی و کمی تفاوت زیادی با یکدیگر دارند تولید خواهد شد.فرآیندهای رنگرزی با ورود مواد رنگ زا به فاضلاب، عمده ترین و مهم ترین عامل آلودگی در فاضلاب صنایع نساجی محسوب می شوند.
    در صنایع نساجی معمولا از الیاف طبیعی مانند پشم، الیاف طبیعی گیاهی مانند پنبه، الیاف مصنوعی و یا مخلوط الیاف طبیعی و مصنوعی استفاده می کنند.

    بیشتر
    1 / 1
    تصفیه فاضلاب نساجی
    http://palood.org/textile-sewage-tr
  • تصفیه فاضلاب بهداشتی

    ٩ بازدید | زمان ارسال: ۱۳۹۹/۰۷/۲۰ ۱۴:۴۵ |

    فرآیند پالایش یا تصفیه فاضلاب بهداشتی را معمولا به سه مرحله تقسیم می کنند:
    • مرحله ی یکم: این مرحله بنام تصفیه مقدماتی نامیده می شود و شامل تصفیه فیزیکی از قبیل آشغال گیری، دانه گیری، ته نشینی مواد معلق و بالاخره خشک کردن و دفع لجن
    • مرحله ی دوم: مرحله ی دوم تصفیه فاضلاب شامل تصفیه زیستی با استفاده از باکتری های گوناگون هوازی موجود در فاضلاب و تصفیه زیستی با استفاده از باکتری های بی هوازی برای تصفیه فاضلاب و لجن
    • مرحله ی سوم: این مرحله که تصفیه پیشرفته و یا تصفیه ی نهایی نیز نامیده می شود، شامل است بر زلال سازی و کاربرد یک یا چند روش از تصفیه های تکمیلی زیر:

    ادامه ی فرآیند نیترات زدایی
    گذرانیدن فاضلاب از صافی های ماسه ای و یا صافی های بسیار ریزگذر
    استفاده از کربن فعال
    نمک زدایی با روش تعویض یون
    روش اسموزی وارونه
    در برخی از موارد و بسته ب

    بیشتر
    1 / 1
    تصفیه فاضلاب بهداشتی
    http://palood.org/sanitary-wastewat
  • ازن ژنراتور مرغداری

    ١۴ بازدید | زمان ارسال: ۱۳۹۹/۰۷/۱۶ ۱۱:۵۱ |

    پرورش مرغ به شکل سنتی از زمان های خیلی قدیم در ایران معمول بوده است. گوشت مرغ بعنوان یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانیان در جشن ها، مهمانی ها و مراسم مختلف بوده است. از آنجایی که گوشت قرمز قیمت بالاتری دارد بیشتر خانواده های ایرانی از گوشت مرغ جهت برآورده ساختن نیازهای پروتئین بدن خود استفاده می کنند.

    یکی از مشکلات در مرغداری ها که باعث ایجاد انواع بیماری در مرغداری و همچنین تلفات و میزان رشد پایین در پرورش طیور بوجود می آید معضل بوی آمونیاک است. فضولات مرغ بمحض خروج و ترکیب با آب از اوره تبدیل به آمونیاک می شود.

    در اثر رشد میکروارگانیسم ها و باکتری های بی هوازی، آمونیاک تبدیل به نیترات می شود. این واکنش در فاز اسیدی منجر به تولید سولفید هیدروژن می شود.

    غلظت بالای سولفید هیدروژن باعث مرگ و میر و غلظت پایین آن باعث ایجاد بیماری های میکروبی و

    بیشتر
    1 / 1
    ازن ژنراتور مرغداری
    http://palood.org/%da%a9%d8%a7%d8%b