سایت تخصصی شیرینی و شکلات

تولیدکنندگان، عرضه کنندگان، ماشین آلات و خدمات مرتبط با قنادی sanat.ir/sweet


آخرین ارسال های شرکت ها در حال ذخیره سازی


شرکت های عضو در حال ذخیره سازی

ولوتینا

تولید غلات صبحانه

فروش دستگاه بسته بندی نبا

فروش،بسته بندی،نبات،گ,,,,

نستله ايران

شيريني و شكلات

صنعت سازان نام آور

طراح و سازنده ماشین آلات صنایع غذایی و بسته بندی

کیهان ماشین ، سازنده دستگ

دستگاه قنادی,رولت کش,آلمانی زن,قیف زن شیرینی,دستگاه تولید شیرینی

ايران شكلات

انواع بيسكويت وشكلات

pistachio

طراحی وساخت ماشین آلات فرآوری پسته وحبوبات وتانکر سمپاش

Burax Food Machinery

تجیزات فست فود,اشپزخانه صنعتی,براکس,صنایع غذایی,تجهیزات میوه خشک

ایران استوک

فروش ماشین آلات صنعتی دست دوم و استوک

خوئي

انواع كيك (ساده، خلال دار و...)انواع كلوچه ، انواع بيسكويت، نان شيريني

شوكو ماد

شكلات- ويفرشكلاتي-انواع شيريني مغزدار

گز

گز,تولید گز,خرید گز,فروش گز,تولید کننده گز

شیرینی متوسلیان

شیرینی یزدی و پشمک یزد

mohsen.barzegari71@gmail.

خط تولید شکلات,خط تولید پاستیل,دستگاه شکلات,دستگاه پاستیل,بسته بندی




پست های ارسالی در حال ذخیره سازی





دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



سایر موضوعات مرتبط

شیرینی به ماده غذایی اطلاق می‌گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آن‌قدر گسترده است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد. در اغلب شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین کننده بشمار می‌آیند.به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگه داری برای مدت بالا را داشته باشند. شیرینی‌های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده شده باشد و برای نگه داری باید در محیط یخچال نگهداری شوند.شیرینی ها بر اساس ساختار و پایه مواد تشکیل دهنده انواع مختلفی دارند.

شیرینی‌پزی یک هنر است با تمام کرشمه‌های یک هنر اصیل. باید در دهان گذاشت و آرام‌آرام زیر دندان بردش تا جادوی طعم و مزه‌اش فاش شود. دل‌کندن از آن شدنی نیست، صرف‌نظر از آن از عهده هر کسی برنمی‌آید، با این‌که کارشناسان تغذیه مضرات آن را قطار می‌کنند اما گوش شنوای زیادی وجود ندارد، تنها به این علت که شیرینی را با هیچ‌چیز در دنیا نمی‌توان عوض کرد.
مردم خاورمیانه عاشق شیرینی‌های پرشهد هستند. آنها شیرینی‌های پرملات خود را که با انبوهی از مغزها پوشانده شده پس از اتمام غذا یا همراه با آن می‌خورند، اروپایی‌ها به خوردن شیرینی همراه با صبحانه میل دارند و کیک‌های پوشیده از شکلات و میوه‌های فصل را می‌پسندند، مردم جنوب شرقی آسیا نیز مشتری شیرینی‌های برنجی و بخارپز هستند و ما ایرانی‌ها به شیوه هر چه پیش آید خوش‌آید، در هر کجا و به هر بهانه پای شیرینی را به جمع‌مان باز می‌کنیم تا به یمن طعم شیرین شیرینی، دقایق‌مان هم شیرین شود.
اما چه کسی در سرزمین ما برای اولین بار کشف کرد ‌با مخلوط کردن چند ماده خوراکی در دسترس می‌شود محصولی چنین پرطرفدار و متفاوت خلق کرد، از رازهای تاریخ است و بر ما پوشیده. ولی همین که کتاب تاریخ را ورق می‌زنیم و در آن دنبال سرنخ‌های تاریخی می‌گردیم به چند نام آشنا برمی‌خوریم که مثل بسیاری از امور معاصر در صنعت شیرینی‌پزی هم نقشی داشته است.
ناصرالدین شاه در تاریخ ما نامش نه به صورت مستقیم، بلکه به واسطه تلاشش برای تولید قند ایرانی با شیرینی و شیرینی‌پزی عجین شده است و اگر او و بعد هم رضاشاه نبودند، کارخانه قندی در ایران پا نمی‌گرفت که بعد‌ها سبب رونق قنادی و شیرینی‌پزی شود.آنچه نیاکان‌مان در تاریخ نگاشته‌اند، حکایت از آن دارد در عهد ناصری که قناد به کسی گفته می‌شد که قند و نقل و نبات می‌فروخت در ایران قند خوب تولید نمی‌شد به طوری که قندهای تولید داخل بدون طعم بود و به جایش قندهای روسی و بلژیکی، هم خوشمزه و خوش طعم بود و هم باب دندان ایرانی‌های چای‌خور.پس قناد‌ها که کار اصلی‌شان فروش قند بود از عرضه قند ایرانی نه‌تنها سود نمی‌کردند بلکه این کار به ضررشان نیز تمام می‌شد و به همین علت به فروش قندهای خارجی رغبت نشان می‌دادند؛ یعنی مساله‌ای که به مذاق ناصرالدین شاه خوش نمی‌آمد. منبع: ايسنا