سایت صنایع آرد و نان

تولیدکنندگان، تامین کنندگان، ماشین آلات و خدمات وابسته به آرد و نان sanat.ir/bread

موضوعات مرتبط با صنایع آرد و نان



پست های به روز شده صنایع آرد و نان در حال ذخیره سازی


آخرین پست های شرکت های صنایع آرد و نان در حال ذخیره سازی

فروش دستگاه پخت نان فانتزی
توسط املاک صنعت شیراز 09177040628
فروش یک عدد دستگاه پخت نان فانتزی ، شرکت پیشگام پخت تهران ، درحدنو ، کارکردکم ، همراه با ۲ عدد گاری
فرطبقه ای
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صد در صد غیر مستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم، ا
فرطبقه ای مخصوص نان حجیم و نیمه حجیم
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صددرصد غیرمستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم انواع

شرکت های عضو صنایع آرد و نان در حال ذخیره سازی

نان قدس رضوي

شيريني ، شكلات

شرکت صنایع پخت مشهد

تولید کننده دستگاه های پخت نان و شیرینی

نان گندم زار

محصولات انواع نان های ترد، تست، لواش، لطیف، ...، تولیدکننده با غلات مختلف

نان صنعت تهران

ماشین آلات کیک نان و بیسکویت

آرد ماشين

ماشين آلات آرد سازي

شرکت صنایع نان سالم تبریز

شرکت صنایع نان سالم ت,دستگاه پخت نان سنگک,شاطر اتوماتیک نان سنگ,قيمت دستگاه

آردین شهد

مشاوره، فرمولاسیون، مواد اولیه و بازرگانی در صنایع شیرینی و شکلات، فرآورده

خمير مايه خوزستان

خمير مايه ممتاز قابل استفاده در صنايع آرد و نان شيريني پزي

فن آوران سازه گهر

ساخت سیلوهای بتنی با قال بهای لغزنده

تولیدی آردینه ایران

تولید کننده ی انواع آرد ، بهبود دهنده ، بیکینگ پودر ، پودر بستنی ، پودر کیک

بهنان گندم نوین

آردی و پودری

ايران ملاس

خمير مايه نان وشيريني




پست های ارسالی صنایع آرد و نان در حال ذخیره سازی





دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



موضوعات مرتبط با صنایع آرد و نان

در جوامع امروزه بشری یکی از دغدغه ها دست یابی به مواد غذایی مرغوب و در رأس آنها نان مرغوب می باشد. نان جزو اقلام اصلی سبد غذایی بشر قرار دارد و به طبع صنعت آرد و نان جزو صنایع اولیه و مهم جامعه بشمار می رود. نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است و تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می گردد. آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را می پختند .در دوران یونان باستان، تهیه نان یکی از مهمترین قسمت های آشپزی محسوب می شد که البته چون در مراسم مذهبی استفاده می گردید، از اهمیت مذهبی هم برخوردار بود. اولین کوره بسته برای پخت غذاها از جمله نان را هم به احتمال زیاد یونانی ها ساختند.نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود و طبق تعریف نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که از خمیر نمودن ماده اصلی آرد و مایه خمیر و ترکیب آنها با آب یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود.تولید گندم که اخیرا در کشور ما به خودکفایی رسیده است ، حمل آن و تبدیل آن به آرد(صنعت آرد)، توزیع آرد و مواد اولیه دیگر و پخت نان(صنعت نان)، مختصری از مراحلی است که برای رسیدن نان به مردم انجام می‌پذیرد. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن، آب، برخی ادویه جات و گاهی از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. انواع نان عبارتند از: 1) نان سفید: نانی است که از آرد سفید تهیه شده؛ یعنی آردی که در تهیه آن فقط دانه غلات استفاده می شود. 2) نان قهوه ای: نانی است که در تهیه آرد آن، دانه و 10 درصد پوسته دانه (سبوس) به کار رفته است. 3) نان کامل: نانی است که در تهیه آرد آن، دانه کامل گندم (دانه به همراه سبوس) به کار رفته است. 4) نان جوانه گندم: نانی است که به آرد آن، پودر جوانه گندم اضافه نموده اند. 5) نان غلات: نانی قهوه ای است که به آن، دیگر انواع غلات را به صورت دانه کامل (پوسته به همراه دانه) اضافه نموده اند. 6) نان تابون: نانی است مانند نان ساج که آن را نیز چادرنشینان می‌پزند ولی در تنورهای زیرزمینی. 7) نان لواش: نان نازک تردی است به قطر سه میلیمتر که از خمیر فطیر یا خمیر «کم در آمده» پخته می‌شود. این نان را نان تنوری یا نان تافتون هم می‌گویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی می‌نامند که پس از پخت بسیار نازک است. 8) نان سنگک: نانی است نرم تر از لواش با کلفتی ۹ میلیمتر، که در شهرهای بزرگ متداول است و خمیر آن ورآمده است. نان سنگک را نان خمیری نیز می‌نامند. 9) نان بربری: نانی است قدری سفت تر با ضخامت ۸/۱ سانتیمتر که مانند نان سنگگ خمیر آن ورآمده‌است. این نان در واقع به نام عشایر بربر است که یکی از شاهان قاجار در سده گذشته در جنوب تهران اسکان داد. 10) نان روغنی: یا نان خشک (خشکه) از خمیر فطیر درست شده ولی روغن گوسفند هم به آن اضافه کرده‌اند. پس از پخت، خشک و ترد و مثل بیسکویت می‌شود. نان روغنی یا معمولی است که اغلب به آن کنجد می‌زنند، و یا شیرین است که در خمیر آن شیره انگور یا شکر می افزایند. 11) نان شیرمال (نان دشتری): نانی است ظریف و زیبا مانند کیک که در روزهای عید می خورند. 12) نان گُلاج (غلاج): که مانند نان بربری است ولی کلفتی آن در حدود ۴ سانتیمتر است و در مازندران و گرگان متداول است. (منبع:آکاایران)

اگر چه در سالهاي اخير سيستم پخت نان در ايران و بويژه در تهران ماشيني شده و اين موضوع از كميت و كيفيت پخت نان كاسته است ولي هنوز هم نانواييهايي وجود دارند كه به پخت اين نانهاي سنتي به روش قديم ادامه ميدهند. اصولاً چهار نوع نان در سطح ايران بعنوان نانهاي سنتي و ملي شناخته شدهاند:
-نان سنگك
-نان بربري
-نان تافتون
-نان لواش
در زمانهاي بسيار قديم، خانوادهها و افرادي كه با هم زندگي ميكردند، مايحتاج زندگي خود را بطور ساليانه و يكجا و بيشتر هم در ا يام برداشت محصولات كشاورزي كه بيشتر در پايان فصل تابستان و آغاز فصل پاييز بود، تهيه كرده و در منازل خود نگهداري ميكردند و به مرور آن را مورد استفاده قرار ميدادند. يكي از اين نيازها تهيه و نگهداري گندم براي پخت نان در طول سال بود. بطوريكه نان ما در همه» غذاها و نيازهاي خورد و خوراك تلقي ميگرديد. من يادم است كه حدود پنجاه سال پيش هنگامي كه ما در شهرستان زندگي ميكرديم، صبحانه اغلب افراد نان وچاي شيرين بود، كم كم كه وضعيت اقتصادي رشد كرد و شهرنشيني زياد شد و محصولات دامي و كشاورزي فرآوري شده و به سوي شهرها سرازير شد. چيزهاي ديگر مانند پنير، حلوا ارده با سرشير، عسل و تخممرغ هم به اين صبحانهها افزوده گرديد.
در گذشتهاي نه چندان دور در هر خانهاي چرخي سنگي وجود داشت كه خانمهاي خانه با آن گندم را آرد ميكردند و خمير ميزدند و در تنورهاي گلي كه در هر منزلي وجود داشت و با هيزم داغ ميشد، نان ميپختند. كم كم آسيابهايي براي آرد كردن گندم ساخته شد كه اول آسياب آبي بود و بعداً به آسيابهاي ديزلي و برقي تغيير يافت و پس از چندي واحدهاي نانوايي و نان پزي در سطح شهرها و روستا احداث گرديد، بطوريكه كم كم پختن نان در منازل متوقف گرديد و افراد براي تهيه نان مورد نياز خود آن را از مغازههاي نانوايي خريداري كرده و ميكنند. منبع: راسخون




s