برخی از محصولات برودت کار اطلس

ما چه کار می کنیم؟

شیر دانفوس آمونیاکی
شیرآلات آمونیاکی دانفوس
گاز مبرد
کمپرسور فریونی
یخسازی
یخساز قالبی
یخساز قالبی
اواپراتور فریونی
اواپراتور فریونی
کمپرسور-اسکرو-رفکامپ
کمپرسور رفکامپ
سردخانه مرغ
سردخانه مرغ

آن ها به ما اعتماد کرده اند…

برخی از مشتریان برجسته ما
سردخانه تجاری و صنعتی با مبرد های هالوکربنی و آمونیاک
سیستم های انجماد گوشت، مرغ، ماهی و میگو
یخساز های پولکی و قالبی در ظرفیت های تجاری و صنعتی
تأمین لوازم یدکی کمپرسور های پیستونی و اسکرو

فرم درخواست قیمت سردخانه

می توانید با تکمیل این فرم درخواست خود را جهت استعلام قیمت سردخانه ثبت نمایید.

همکاری با برندهای معتبر و مطرح دنیا

آخرین مقالات برودت کار اطلس

تخصصی تبرید و صنایع وابسته

تاریخچه سردخانه و غذای یخ زده به اواسط قرن نوزدهم بر می گردد.از دیرباز نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی با استفاده از روش‌هایی مانند دودی کردن، خشک‌ کردن، نمک سود کردن و… مورد توجه انسان‌ها بوده است.تاریخچه سردخانه به صورت سیکل های تراکمی در سال ۱۸۰۰ رایج گردید.
آمونیاک یا فریون | به عنوان مثال یکی از مزایای اصلی آمونیاک بوی آن می باشد که باعث می شود در صورت وجود هر گونه نشتی در سیستم به راحتی قابل شناسایی و رفع باشد. یکی دیگر از مزایای آمونیاک غیر قابل اشتعال و احتراق بودن این گاز می باشد. همچنین قیمت این مبرد بسیار ارزانتر از فریون ها می باشد.

دستورالعمل نگهداری از سردخانه چیست؟ برای کسب و کارهای مرتبط با صنایع غذایی و دارویی از استارت آپ های کوچک گرفته تا شرکت ها و صنایع با قدمت و اندازه بیشتر، بکار گیری یک سردخانه مطمئن جهت تولید و دپوی یک محصول با کیفیت و نکات نگهداری آن بخش مهم کار است. یک راهکار حرفه […]

رعایت استاندارد دمای نگهداری سردخانه به حفظ کیفیت محصول می انجامد. جهت بهره برداری بهینه از سردخانه، محصولات باید با کیفیت بالا و به صورت اصولی و استاندارد برداشت و حمل و نقل شده باشند. دماهای ارائه شده در جدول زیر بر اساس نگهداری طولانی مدت این محصولات در نظر گرفته شده است. برای نگهداری این محصولات به مدت کمتر، دماهای بالاتر نیز مورد قبول می باشد. قابل توجه اینکه دماهای مذکور، دمای هوای سردخانه نیست بلکه دمای خود محصول است. بنابراین جهت دستیابی به دمای مطلوب، دمای سردخانه باید چند درجه کمتر از دماهای محصول باشد.