برخی از محصولات برودت کار اطلس

ما چه کار می کنیم؟

انواع سردخانه
انواع سردخانه
کمپرسور پیستونی کوپلند
کمپرسور کوپلند
هواساز
لوازم یدکی کمپرسور
یخساز قالبی
یخساز قالبی
سردخانه گوشت
سردخانه گوشت
دستگاه تونل انجماد
تونل انجماد
کمپرسور سردخانه
کمپرسور سردخانه

آن ها به ما اعتماد کرده اند…

برخی از مشتریان برجسته ما
سردخانه تجاری و صنعتی با مبرد های هالوکربنی و آمونیاک
سیستم های انجماد گوشت، مرغ، ماهی و میگو
یخساز های پولکی و قالبی در ظرفیت های تجاری و صنعتی
تأمین لوازم یدکی کمپرسور های پیستونی و اسکرو

فرم درخواست قیمت سردخانه

می توانید با تکمیل این فرم درخواست خود را جهت استعلام قیمت سردخانه ثبت نمایید.

همکاری با برندهای معتبر و مطرح دنیا

آخرین مقالات برودت کار اطلس

تخصصی تبرید و صنایع وابسته

اگر تبرید صنعتی را در حوزه صنایع غذایی، شیمیایی و صنایع پردازش نفت و گاز بیان کنیم، می توان گفت تقریباً دو سوم کاربرد آن را پوشش داده ایم. دامنه دمایی یکی از مشخصه های تبرید صنعتی می باشد. در حالیکه دمای تبخیر مبرد می تواند از دمای ۱۵ درجه سانتیگراد بالای صفر تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد زیر صفر باشد.

دستورالعمل نگهداری از سردخانه چیست؟ برای کسب و کارهای مرتبط با صنایع غذایی و دارویی از استارت آپ های کوچک گرفته تا شرکت ها و صنایع با قدمت و اندازه بیشتر، بکار گیری یک سردخانه مطمئن جهت تولید و دپوی یک محصول با کیفیت و نکات نگهداری آن بخش مهم کار است. یک راهکار حرفه […]

انواع انجماد جهت محافظت از مواد غذایی به کار گرفته می شود. در این پروسه تغییرات فیزیکی و شیمیایی و فعالیت میکروبیولوژی که باعث ایجاد فساد می گردد، کند می کنند. کاهش دادن دما فعالیت مولکولی و میکروبی را در مواد غذایی کند کرده و عمر مفید نگهداری را افزایش می دهد.
تاریخچه سردخانه و غذای یخ زده به اواسط قرن نوزدهم بر می گردد.از دیرباز نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی با استفاده از روش‌هایی مانند دودی کردن، خشک‌ کردن، نمک سود کردن و… مورد توجه انسان‌ها بوده است.تاریخچه سردخانه به صورت سیکل های تراکمی در سال ۱۸۰۰ رایج گردید.