معرفی صنایع غذایی پالود پارسیان
شرکت صنایع غذایی پالود پارسیان در سال 1379در زمینی به وسعت 24000 متر مربع در خراسان رضوی در محل شهرک صنعتی خیام نیشابور با هدف تولید و بسته بندی انواع شیرخشک صنعتی، پودر آب پنیر، کره پاستوریزه و فرآورده های استریلیزه احداث گردید. این شرکت با بهره گیری از 30 سال تجربه ارزنده مدیران خود در زمینه صنایع غذایی و نیز استفاده از مدرن ترین ماشین آلات و تجهیزات اروپایی در کمتر از زمان 2 سال به بهره برداری رسید و زمینه اشتغال جهت 150 نفر را فراهم آورد. در راستای طرح های توسعه ی مجموعه، این شرکت در سال 1386 اقدام به احداث کارخانه پنیر کرد و در کنار تولیدات قبلی خود به تولید انواع پنیر سفید ایرانی (UF) ، پنیر خامه ای، انواع پنیرهای پروسس، پنیر لاکتیکی، پنیر پروسس پیتزا، دوغ و انواع ماست پاستوریزه پرداخت که این امر نیز موجب ایجاد اشتغال برای بیش از 100 نفر را فراهم نمود.