سایت بیسکوییت، شیرینی و شکلات

تولیدکنندگان، عرضه کنندگان، ماشین آلات و خدمات مرتبط با قنادی sanat.ir/sweet

موضوعات مرتبط با بیسکوییت، شیرینی و شکلات



پست های به روز شده بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی


آخرین پست های شرکت های بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی

روکش شکلات خرما
توسط رایا ماشین
روکش شکلات خرما – ماشین سازی رایا صنعت 09361235867 این دستگاه جهت پوشش دادن کامل شکلات بر روی خرما و
فر قنادی / شیرینی پزی
توسط سازه استیل
فر شیرینی پزی مناسب برای پخت انواع شیرینی / کیک / نان محلی / باقلوا ..قابل استفاده در قنادی ها / مغا
آبنبات چوبی ترش 48 عددی
توسط آذرشهد رانا یامان
آبنبات چوبی بزرگ ترش 25 گرم(48عددی) 4 طعم( سیب، آلبالو، آلو، توت فرنگی)
میکسر قنادی
توسط براکس
میکسر کیتچن اید در ظرفیتهای مختلف مناسب جهت انواع رستوران و کافی شاپ میکسر کیچن اید,همزن تخم مرغ,هم
فرطبقه ای مخصوص نان حجیم و نیمه حجیم
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صددرصد غیرمستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم انواع

شرکت های عضو بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی

شكو پرستو

آبنبات

تولیدی صنعتی صفاهان

سازنده دستگاه های قیف زن کیک و شیرینی, میکسر

گروه شرکت های سحرخیز

تولید زعفران و خشکبار و شیرینی جات

ولوتینا

تولید غلات صبحانه

آذر شهد

آبنبات، تافي، كيك، آدامس

شرکت رضوان شکلات

تولید انواع شکلات

نستله ايران

شيريني و شكلات

رایا ماشین

ماشین آلات خطوط تولید و بسته بندی مواد غذایی و پاستیل

کیهان ماشین

طراح و سازنده ماشین آلات کیک، کلوچه و شیرینی

شوكو ماد

شكلات- ويفرشكلاتي-انواع شيريني مغزدار

ايران شكلات

انواع بيسكويت وشكلات

کیهان ماشین

دستگاه قنادی,رولت کش,آلمانی زن,قیف زن شیرینی,دستگاه تولید شیرینی

براکس

واردات تجهیزات رستوران و فست فود

نان صنعت تهران

ماشین آلات کیک نان و بیسکویت

بازرگاني بيناس كالا

بيسكويت ، چاي- رنگ روغني، رنگ ضدآب،

شرکت ماشین سازی یادگاری

طراح و سازنده ماشین آلات تافی, آبنبات, شیرینی و شکلات

شکلات ندا فجر ورامین

تولیدانواع آبنباتهای چوبی،فراوردههای یخی و ژلنوش

شرکت داداش برادر

صنایع غذایی

شرکت صنایع پخت مشهد

تولید کننده دستگاه های پخت نان و شیرینی




پست های ارسالی بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی





دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



موضوعات مرتبط با بیسکوییت، شیرینی و شکلات

شیرینی به ماده غذایی اطلاق می‌گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آن‌قدر گسترده است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد. در اغلب شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین کننده بشمار می‌آیند.به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگه داری برای مدت بالا را داشته باشند. شیرینی‌های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده شده باشد و برای نگه داری باید در محیط یخچال نگهداری شوند.شیرینی ها بر اساس ساختار و پایه مواد تشکیل دهنده انواع مختلفی دارند.

شیرینی‌پزی یک هنر است با تمام کرشمه‌های یک هنر اصیل. باید در دهان گذاشت و آرام‌آرام زیر دندان بردش تا جادوی طعم و مزه‌اش فاش شود. دل‌کندن از آن شدنی نیست، صرف‌نظر از آن از عهده هر کسی برنمی‌آید، با این‌که کارشناسان تغذیه مضرات آن را قطار می‌کنند اما گوش شنوای زیادی وجود ندارد، تنها به این علت که شیرینی را با هیچ‌چیز در دنیا نمی‌توان عوض کرد.
مردم خاورمیانه عاشق شیرینی‌های پرشهد هستند. آنها شیرینی‌های پرملات خود را که با انبوهی از مغزها پوشانده شده پس از اتمام غذا یا همراه با آن می‌خورند، اروپایی‌ها به خوردن شیرینی همراه با صبحانه میل دارند و کیک‌های پوشیده از شکلات و میوه‌های فصل را می‌پسندند، مردم جنوب شرقی آسیا نیز مشتری شیرینی‌های برنجی و بخارپز هستند و ما ایرانی‌ها به شیوه هر چه پیش آید خوش‌آید، در هر کجا و به هر بهانه پای شیرینی را به جمع‌مان باز می‌کنیم تا به یمن طعم شیرین شیرینی، دقایق‌مان هم شیرین شود.
اما چه کسی در سرزمین ما برای اولین بار کشف کرد ‌با مخلوط کردن چند ماده خوراکی در دسترس می‌شود محصولی چنین پرطرفدار و متفاوت خلق کرد، از رازهای تاریخ است و بر ما پوشیده. ولی همین که کتاب تاریخ را ورق می‌زنیم و در آن دنبال سرنخ‌های تاریخی می‌گردیم به چند نام آشنا برمی‌خوریم که مثل بسیاری از امور معاصر در صنعت شیرینی‌پزی هم نقشی داشته است.
ناصرالدین شاه در تاریخ ما نامش نه به صورت مستقیم، بلکه به واسطه تلاشش برای تولید قند ایرانی با شیرینی و شیرینی‌پزی عجین شده است و اگر او و بعد هم رضاشاه نبودند، کارخانه قندی در ایران پا نمی‌گرفت که بعد‌ها سبب رونق قنادی و شیرینی‌پزی شود.آنچه نیاکان‌مان در تاریخ نگاشته‌اند، حکایت از آن دارد در عهد ناصری که قناد به کسی گفته می‌شد که قند و نقل و نبات می‌فروخت در ایران قند خوب تولید نمی‌شد به طوری که قندهای تولید داخل بدون طعم بود و به جایش قندهای روسی و بلژیکی، هم خوشمزه و خوش طعم بود و هم باب دندان ایرانی‌های چای‌خور.پس قناد‌ها که کار اصلی‌شان فروش قند بود از عرضه قند ایرانی نه‌تنها سود نمی‌کردند بلکه این کار به ضررشان نیز تمام می‌شد و به همین علت به فروش قندهای خارجی رغبت نشان می‌دادند؛ یعنی مساله‌ای که به مذاق ناصرالدین شاه خوش نمی‌آمد. منبع: ايسنا

 

 




s