سایت بیسکوییت، شیرینی و شکلات

تولیدکنندگان، عرضه کنندگان، ماشین آلات و خدمات مرتبط با قنادی sanat.ir/sweet

موضوعات مرتبط با بیسکوییت، شیرینی و شکلات



پست های به روز شده بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی

تفاوت بین مدیر ایرانی با مدیر ژاپنی
توسط صنعت
بنیان گذار پاناسونیک جناب ماتسوشیتا یه کتاب پر فروشی داره به نام " نه برای لقمه ای نان " Not for Bread Alone این کتاب به خوبی تفا
جدا کننده زرده سفیده تخم مرغ
توسط کیهان ماشین

- جداسازی سریع، دقیق و بهداشتی
- مناسب برای استفاده قنادی ها و کارگاه های تولید شیرینی
- تمامی اجزا از استیل نگیر مورد تا

لواشک تاکدیس
توسط آذرشهد رانا یامان
تهیه شده از پوره میوه با بهترین کیفیت طعم های انار آلو آلبالو سیب زردآلو
لواشک تاکدیس
توسط آذرشهد رانا یامان
تهیه شده از پوره میوه با بهترین کیفیت طعم های انار آلو آلبالو سیب زردآلو
لواشک تاکدیس
توسط آذرشهد رانا یامان
تهیه شده از پوره میوه با بهترین کیفیت طعم های انار آلو آلبالو سیب زردآلو
خط تولید پاستیل و ژله شکری ماشین سازی رایا صنعت
توسط رایان ماشین
خط تولید پاستیل و ژله شکری ماشین سازی رایا صنعت ماشین سازی رایا صنعت 09367837798 09361235867 تولید پاستیل یکی از فعالیت هایی ا
فرطبقه ای مخصوص نان حجیم و نیمه حجیم
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صددرصد غیرمستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم انواع کیک و برخی از انواع شیرینی ها
میکسر قنادی
توسط براکس
میکسر کیتچن اید در ظرفیتهای مختلف مناسب جهت انواع رستوران و کافی شاپ میکسر کیچن اید,همزن تخم مرغ,همزن کره,کیچن اید
دستگاه قنادی
توسط کیهان ماشین
کیهان ماشین سازنده دستگاه قنادی ( دستگاه تولید شیرینی ) شامل آلمانی زن و قیف زن رولت زن ، شکلات آب کن دو رنگ ، برش عمودی کیک ، برش

آخرین پست های شرکت های بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی

روکش شکلات خرما
توسط رایان ماشین
روکش شکلات خرما – ماشین سازی رایا صنعت 09367837798 09361235867 این دستگاه جهت پوشش دادن کامل شکلات بر روی خرما و انواع محصو
تفاوت بین مدیر ایرانی با مدیر ژاپنی
توسط صنعت
بنیان گذار پاناسونیک جناب ماتسوشیتا یه کتاب پر فروشی داره به نام " نه برای لقمه ای نان " Not for Bread Alone این کتاب به خوبی تفا
جدا کننده زرده سفیده تخم مرغ
توسط کیهان ماشین

- جداسازی سریع، دقیق و بهداشتی
- مناسب برای استفاده قنادی ها و کارگاه های تولید شیرینی
- تمامی اجزا از استیل نگیر مورد تا

میکسر قنادی
توسط براکس
میکسر کیتچن اید در ظرفیتهای مختلف مناسب جهت انواع رستوران و کافی شاپ میکسر کیچن اید,همزن تخم مرغ,همزن کره,کیچن اید
دستگاه قنادی
توسط کیهان ماشین
کیهان ماشین سازنده دستگاه قنادی ( دستگاه تولید شیرینی ) شامل آلمانی زن و قیف زن رولت زن ، شکلات آب کن دو رنگ ، برش عمودی کیک ، برش
ترولی حمل استیل
توسط تجهیزات آشپزخانه های صنعت
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تزپز مشاوره ،طراحی و تولید انواع ترولی و گاری آشپزخانه های صنعتی هتل،رستوران،فست فود،کافی شاپ،شیرینی
دستگاه فر صنعتی
توسط کهن فر کاوه
گروه تولیدی صنعتی کهن فر کاوه تولید کننده انواع دستگاه فر صنعتی با بیش از ربع قرن تجربه درخشان می باشد همواره ما تا به امروز توا
دستگاه تمام اتومات چسب زن جعبه خرما
توسط ماشین سازی بادسار
شرح کار دستگاه: یک نفر اپراتور برگه های دایکات شده را در قسمت فیدر دستگاه جایگذاری می نماید و سپس دستگاه ، عملیات تازدن و چسب زنی
شرینک اتوماتیک مدل (GSM-5A) مجهز به PLC
توسط گشتا صنعت مشهد
شرینک پک تونلی فول برای بسته بندی انواع محصولاتی مانند جعبه های شیرینی، شکلات ، رشته آش، بیسکوئیت ، تخم مرغ ، محصولات صوتی و تصویر
فرطبقه ای
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صد در صد غیر مستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم، انواع کیک و برخی از انواع شیرین
کاربرد خمیرمایه
توسط ناب مایه
#کاربردهای خمیر مایه ❇️❇️❇️ اصولا مصرف این کالا به‌عنوان یک کالای نهایی مطرح نیست و به‌عنوان یک کالای واسطه‌ای در تولید بسیاری ا
فرطبقه ای مخصوص نان حجیم و نیمه حجیم
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صددرصد غیرمستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم انواع کیک و برخی از انواع شیرینی ها
قوطی مقوایی
توسط پارس دلتا پاک
پارس دلتاپاک اولین تولید کننده قوطی مقوایی بهداشتی در ایران 02144632405قوطی مقوایی جهت بسته بندی چای.قهوه.شکلات.دمنوش.خشکبار.پسته.

شرکت های عضو بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی

خوئي

انواع كيك (ساده، خلال دار و...)انواع كلوچه ، انواع بيسكويت، نان شيريني

آناتا

شكلات و بيسكويت

شرکت ماشین سازی یادگاری

طراح و سازنده ماشین آلات تافی, آبنبات, شیرینی و شکلات

نان صنعت تهران

ماشین آلات کیک نان و بیسکویت

مينو

شيريني و شكلات

گروه شرکت های سحرخیز

تولید زعفران و خشکبار و شیرینی جات

تولیدی صنعتی صفاهان

سازنده دستگاه های قیف زن کیک و شیرینی, میکسر

شرکت مزمز

تولد صنایع غذایی

بيسكويت گرجي

صنايع غذايي (بيسكويت)

آذرشهد رانا یامان

تولید کننده مواد غذایی

کیهان ماشین

طراح و سازنده ماشین آلات کیک، کلوچه و شیرینی

براکس

واردات تجهیزات رستوران و فست فود

شیرینی متوسلیان

شیرینی یزدی و پشمک یزد

کیهان ماشین

دستگاه قنادی,رولت کش,آلمانی زن,قیف زن شیرینی,دستگاه تولید شیرینی

آذر شهد

آبنبات، تافي، كيك، آدامس

شرکت صنایع پخت مشهد

تولید کننده دستگاه های پخت نان و شیرینی

بازرگاني بيناس كالا

بيسكويت ، چاي- رنگ روغني، رنگ ضدآب،




پست های ارسالی بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی





دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



موضوعات مرتبط با بیسکوییت، شیرینی و شکلات

شیرینی به ماده غذایی اطلاق می‌گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آن‌قدر گسترده است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد. در اغلب شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین کننده بشمار می‌آیند.به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگه داری برای مدت بالا را داشته باشند. شیرینی‌های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده شده باشد و برای نگه داری باید در محیط یخچال نگهداری شوند.شیرینی ها بر اساس ساختار و پایه مواد تشکیل دهنده انواع مختلفی دارند.

شیرینی‌پزی یک هنر است با تمام کرشمه‌های یک هنر اصیل. باید در دهان گذاشت و آرام‌آرام زیر دندان بردش تا جادوی طعم و مزه‌اش فاش شود. دل‌کندن از آن شدنی نیست، صرف‌نظر از آن از عهده هر کسی برنمی‌آید، با این‌که کارشناسان تغذیه مضرات آن را قطار می‌کنند اما گوش شنوای زیادی وجود ندارد، تنها به این علت که شیرینی را با هیچ‌چیز در دنیا نمی‌توان عوض کرد.
مردم خاورمیانه عاشق شیرینی‌های پرشهد هستند. آنها شیرینی‌های پرملات خود را که با انبوهی از مغزها پوشانده شده پس از اتمام غذا یا همراه با آن می‌خورند، اروپایی‌ها به خوردن شیرینی همراه با صبحانه میل دارند و کیک‌های پوشیده از شکلات و میوه‌های فصل را می‌پسندند، مردم جنوب شرقی آسیا نیز مشتری شیرینی‌های برنجی و بخارپز هستند و ما ایرانی‌ها به شیوه هر چه پیش آید خوش‌آید، در هر کجا و به هر بهانه پای شیرینی را به جمع‌مان باز می‌کنیم تا به یمن طعم شیرین شیرینی، دقایق‌مان هم شیرین شود.
اما چه کسی در سرزمین ما برای اولین بار کشف کرد ‌با مخلوط کردن چند ماده خوراکی در دسترس می‌شود محصولی چنین پرطرفدار و متفاوت خلق کرد، از رازهای تاریخ است و بر ما پوشیده. ولی همین که کتاب تاریخ را ورق می‌زنیم و در آن دنبال سرنخ‌های تاریخی می‌گردیم به چند نام آشنا برمی‌خوریم که مثل بسیاری از امور معاصر در صنعت شیرینی‌پزی هم نقشی داشته است.
ناصرالدین شاه در تاریخ ما نامش نه به صورت مستقیم، بلکه به واسطه تلاشش برای تولید قند ایرانی با شیرینی و شیرینی‌پزی عجین شده است و اگر او و بعد هم رضاشاه نبودند، کارخانه قندی در ایران پا نمی‌گرفت که بعد‌ها سبب رونق قنادی و شیرینی‌پزی شود.آنچه نیاکان‌مان در تاریخ نگاشته‌اند، حکایت از آن دارد در عهد ناصری که قناد به کسی گفته می‌شد که قند و نقل و نبات می‌فروخت در ایران قند خوب تولید نمی‌شد به طوری که قندهای تولید داخل بدون طعم بود و به جایش قندهای روسی و بلژیکی، هم خوشمزه و خوش طعم بود و هم باب دندان ایرانی‌های چای‌خور.پس قناد‌ها که کار اصلی‌شان فروش قند بود از عرضه قند ایرانی نه‌تنها سود نمی‌کردند بلکه این کار به ضررشان نیز تمام می‌شد و به همین علت به فروش قندهای خارجی رغبت نشان می‌دادند؛ یعنی مساله‌ای که به مذاق ناصرالدین شاه خوش نمی‌آمد. منبع: ايسنا