سایت بیسکوییت، شیرینی و شکلات

تولیدکنندگان، عرضه کنندگان، ماشین آلات و خدمات مرتبط با قنادی sanat.ir/sweet

موضوعات مرتبط با بیسکوییت، شیرینی و شکلات



پست های به روز شده بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی

دستگاه اینروبر ( روکش زن شکلات و دکوراتور شکلات )
توسط رایا ماشین
دستگاه اینروبر ( روکش زن و دکوراتور شکلات ) – ماشین سازی رایا صنعت 09361235867 این دستگاه جهت پوشش دادن کامل شکلات بر روی انواع مح
دستگاه دیپازیتور شیرینی ( قیف زن رولت زن )
توسط کیهان ماشین
کیهان ماشین سازنده دستگاه دیپازیتور شیرینی ( رولت کش قیف زن اتوماتیک ) - 30 ماه گارانتی + 1 ماه گارانتی رضایت. - هر 7 ثانیه یک برگ
کیک شطرنجی
توسط آذرشهد رانا یامان
کیک شطرنجی دولایه (JIMAX CAKE) 24 عددی
پنج تفاوت رهبر و مدیر
توسط صنعت
موضوع تفاوت رهبر و مدیر یک سوال کلاسیک است. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده است که این دو چه تقاوتی دارند و چگونه می توان از جا
فرطبقه ای مخصوص نان حجیم و نیمه حجیم
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صددرصد غیرمستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم انواع کیک و برخی از انواع شیرینی ها
میکسر قنادی
توسط براکس
میکسر کیتچن اید در ظرفیتهای مختلف مناسب جهت انواع رستوران و کافی شاپ میکسر کیچن اید,همزن تخم مرغ,همزن کره,کیچن اید
دستگاه قنادی
توسط کیهان ماشین
کیهان ماشین سازنده دستگاه قنادی ( دستگاه تولید شیرینی ) شامل آلمانی زن و قیف زن رولت زن ، شکلات آب کن دو رنگ ، برش عمودی کیک ، برش

آخرین پست های شرکت های بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی

روکش شکلات خرما
توسط رایا ماشین
روکش شکلات خرما – ماشین سازی رایا صنعت 09361235867 این دستگاه جهت پوشش دادن کامل شکلات بر روی خرما و
قیف زن شیرینی
توسط کیهان ماشین
دستگاه قیف زن شیرینی ، متناسب با نیاز قنادی های برای تولید شیرینی های مختلف است.  
فر قنادی / شیرینی پزی
توسط سازه استیل
فر شیرینی پزی مناسب برای پخت انواع شیرینی / کیک / نان محلی / باقلوا ..قابل استفاده در قنادی ها / مغا
پک پذیرایی ، تهیه غذای مجالس، حلوا خرما مجلسی ، کت
توسط عصر آسیا
مجموعه خدمات پذیرایی مهمان باش اولین واحد صنفی دارای مجوز کسب و کارگاه بهداشتی بسته بندی می باشد که
آبنبات چوبی ترش 48 عددی
توسط آذرشهد رانا یامان
آبنبات چوبی بزرگ ترش 25 گرم(48عددی) 4 طعم( سیب، آلبالو، آلو، توت فرنگی)
پنج تفاوت رهبر و مدیر
توسط صنعت
موضوع تفاوت رهبر و مدیر یک سوال کلاسیک است. شاید برای شما هم این سوال پیش آمده است که این دو چه تقاو
کارخانه قند شیرین کام / فروش عمده قند به سراسر ایر
توسط گیلیمو
کارخانه قند شیرین کام در شهرک صنعتی شماره‌ی ۲ اردبیل (جاده‌ی اردبیل-آستارا) واقع شده است. این کارخان
میکسر قنادی
توسط براکس
میکسر کیتچن اید در ظرفیتهای مختلف مناسب جهت انواع رستوران و کافی شاپ میکسر کیچن اید,همزن تخم مرغ,هم
دستگاه قنادی
توسط کیهان ماشین
کیهان ماشین سازنده دستگاه قنادی ( دستگاه تولید شیرینی ) شامل آلمانی زن و قیف زن رولت زن ، شکلات آب ک
ترولی حمل استیل
توسط تجهیزات آشپزخانه های صنعت
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تزپز مشاوره ،طراحی و تولید انواع ترولی و گاری آشپزخانه های صنعتی هتل،ر
دستگاه فر صنعتی
توسط کهن فر کاوه
گروه تولیدی صنعتی کهن فر کاوه تولید کننده انواع دستگاه فر صنعتی با بیش از ربع قرن تجربه درخشان می با
دستگاه تمام اتومات چسب زن جعبه خرما
توسط ماشین سازی بادسار
شرح کار دستگاه: یک نفر اپراتور برگه های دایکات شده را در قسمت فیدر دستگاه جایگذاری می نماید و سپس د
شرینک اتوماتیک مدل (GSM-5A) مجهز به PLC
توسط گشتا صنعت مشهد
شرینک پک تونلی فول برای بسته بندی انواع محصولاتی مانند جعبه های شیرینی، شکلات ، رشته آش، بیسکوئیت ،
فرطبقه ای
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صد در صد غیر مستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم، ا
کاربرد خمیرمایه
توسط ناب مایه
#کاربردهای خمیر مایه ❇️❇️❇️ اصولا مصرف این کالا به‌عنوان یک کالای نهایی مطرح نیست و به‌عنوان یک کا
فرطبقه ای مخصوص نان حجیم و نیمه حجیم
توسط شرکت صنایع پخت مشهد
فر طبقه ای دستگاهی است با حرارت صددرصد غیرمستقیم با قابلیت پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم انواع
قوطی مقوایی
توسط پارس دلتا پاک
پارس دلتاپاک اولین تولید کننده قوطی مقوایی بهداشتی در ایران 02144632405قوطی مقوایی جهت بسته بندی چای

شرکت های عضو بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی

کیهان ماشین

طراح و سازنده ماشین آلات کیک، کلوچه و شیرینی

گروه شرکت های سحرخیز

تولید زعفران و خشکبار و شیرینی جات

آناتا

شكلات و بيسكويت

رایا ماشین

ماشین آلات خطوط تولید و بسته بندی مواد غذایی و پاستیل

بازرگاني بيناس كالا

بيسكويت ، چاي- رنگ روغني، رنگ ضدآب،

شرکت رضوان شکلات-باراکا

تولید انواع شکلات

شرکت مزمز

تولد صنایع غذایی

آذرشهد رانا یامان

تولید کننده مواد غذایی

شكو پرستو

آبنبات

ايران شكلات

انواع بيسكويت وشكلات

شوكو ماد

شكلات- ويفرشكلاتي-انواع شيريني مغزدار

تولیدی صنعتی صفاهان

سازنده دستگاه های قیف زن کیک و شیرینی, میکسر

ادیب

دستگاهای صنایع غذایی تافی و قالب گیری شکلات وغیر

صنعت

اطلاع رسانی، مقالات و اخبار صنعت

شرکت داداش برادر

صنایع غذایی

مينو

شيريني و شكلات

شرکت ماشین سازی یادگاری

طراح و سازنده ماشین آلات تافی, آبنبات, شیرینی و شکلات

شکلات ندا فجر ورامین

تولیدانواع آبنباتهای چوبی،فراوردههای یخی و ژلنوش

كيوان

بيسكويت – شيريني

شرکت صنایع پخت مشهد

تولید کننده دستگاه های پخت نان و شیرینی




پست های ارسالی بیسکوییت، شیرینی و شکلات در حال ذخیره سازی





دپارتمان های موضوعی



دپارتمان های محصولات و خدمات



موضوعات مرتبط با بیسکوییت، شیرینی و شکلات

شیرینی به ماده غذایی اطلاق می‌گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آن‌قدر گسترده است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد. در اغلب شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین کننده بشمار می‌آیند.به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی فروشی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگه داری برای مدت بالا را داشته باشند. شیرینی‌های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده شده باشد و برای نگه داری باید در محیط یخچال نگهداری شوند.شیرینی ها بر اساس ساختار و پایه مواد تشکیل دهنده انواع مختلفی دارند.

شیرینی‌پزی یک هنر است با تمام کرشمه‌های یک هنر اصیل. باید در دهان گذاشت و آرام‌آرام زیر دندان بردش تا جادوی طعم و مزه‌اش فاش شود. دل‌کندن از آن شدنی نیست، صرف‌نظر از آن از عهده هر کسی برنمی‌آید، با این‌که کارشناسان تغذیه مضرات آن را قطار می‌کنند اما گوش شنوای زیادی وجود ندارد، تنها به این علت که شیرینی را با هیچ‌چیز در دنیا نمی‌توان عوض کرد.
مردم خاورمیانه عاشق شیرینی‌های پرشهد هستند. آنها شیرینی‌های پرملات خود را که با انبوهی از مغزها پوشانده شده پس از اتمام غذا یا همراه با آن می‌خورند، اروپایی‌ها به خوردن شیرینی همراه با صبحانه میل دارند و کیک‌های پوشیده از شکلات و میوه‌های فصل را می‌پسندند، مردم جنوب شرقی آسیا نیز مشتری شیرینی‌های برنجی و بخارپز هستند و ما ایرانی‌ها به شیوه هر چه پیش آید خوش‌آید، در هر کجا و به هر بهانه پای شیرینی را به جمع‌مان باز می‌کنیم تا به یمن طعم شیرین شیرینی، دقایق‌مان هم شیرین شود.
اما چه کسی در سرزمین ما برای اولین بار کشف کرد ‌با مخلوط کردن چند ماده خوراکی در دسترس می‌شود محصولی چنین پرطرفدار و متفاوت خلق کرد، از رازهای تاریخ است و بر ما پوشیده. ولی همین که کتاب تاریخ را ورق می‌زنیم و در آن دنبال سرنخ‌های تاریخی می‌گردیم به چند نام آشنا برمی‌خوریم که مثل بسیاری از امور معاصر در صنعت شیرینی‌پزی هم نقشی داشته است.
ناصرالدین شاه در تاریخ ما نامش نه به صورت مستقیم، بلکه به واسطه تلاشش برای تولید قند ایرانی با شیرینی و شیرینی‌پزی عجین شده است و اگر او و بعد هم رضاشاه نبودند، کارخانه قندی در ایران پا نمی‌گرفت که بعد‌ها سبب رونق قنادی و شیرینی‌پزی شود.آنچه نیاکان‌مان در تاریخ نگاشته‌اند، حکایت از آن دارد در عهد ناصری که قناد به کسی گفته می‌شد که قند و نقل و نبات می‌فروخت در ایران قند خوب تولید نمی‌شد به طوری که قندهای تولید داخل بدون طعم بود و به جایش قندهای روسی و بلژیکی، هم خوشمزه و خوش طعم بود و هم باب دندان ایرانی‌های چای‌خور.پس قناد‌ها که کار اصلی‌شان فروش قند بود از عرضه قند ایرانی نه‌تنها سود نمی‌کردند بلکه این کار به ضررشان نیز تمام می‌شد و به همین علت به فروش قندهای خارجی رغبت نشان می‌دادند؛ یعنی مساله‌ای که به مذاق ناصرالدین شاه خوش نمی‌آمد. منبع: ايسنا

 

 




s