www.sanat.ir

::

مه پاش صنعتی چیست؟+قیمت پکیج های مه پاش صنعتی

::

 

مه ‌پاش صنعتی (Industrial misting system) یک دستگاه خنک‌کننده و رطوبت‌رسان بوده که در فضاهای داخلی و خارجی مانندکارخانه‌ها، انبارها، صنایع نساجی، رستوران‌ها، زمین‌های ورزشی و بسیاری مکان‌های دیگر کاربرد دارد. این سیستم به‌عنوان جایگزینی مقرون‌به‌صرفه برای سرمایش و ترطیب استفاده می‌شود. همچنین، مه‌پاش‌های پرفشار برای کنترل گرد و غبار نیز در صنایع مختلف به کار می‌روند.

با مه‌پاش صنعتی، گرما و گرد و غبار را شکست دهید!

در گرمای طاقت‌فرسای تابستان، آسایش و رفاه مشتریان و کارکنان هر کسب‌وکاری حرف اول را می‌زند. تصور کنید در کافه‌ای دنج، فروشگاهی شیک یا حتی کارخانه‌ای عظیم، گرما و گرد و غبار عرصه را بر همه تنگ کرده است. در اینجاست که سیستم‌های مه ‌پاش صنعتی به عنوان راهکاری معجزه‌آسا وارد میدان عمل می‌شوند و فضایی خنک، مطبوع و عاری از هرگونه آلودگی را به شما هدیه می‌دهند.

سیستم‌های مه‌پاش صنعتی از کارخانه‌های نساجی و فولاد گرفته تا کافه‌ها، فروشگاه‌ها، شهربازی‌ها و زمین‌های ورزشی با پاشیدن ذرات ریز آب در هوا، دمای محیط را به طرز چشمگیری کاهش داده و فضا را مرطوب می‌کنند. این سیستم‌ها نه تنها از گرمازدگی و خستگی پرسنل جلوگیری نموده و سلامت آنها را تضمین می‌کنند و چه چیزی از این بهتر که نیروی کار مجموعه‌ای از کارفرمایش راضی باشد!

علاوه بر این، مه ‌پاش صنعتی در فضاهایی مانند نجاری، کارخانه فولاد، جوشکاری و غیره با جذب گرد و غبار و آلاینده‌های معلق در هوا، محیطی سالم‌ و عاری از هر گونه آلودگی ایجاد می‌کند. هوایی که اگر پاک نباشد چیزی جز سرطان و بیماری‌های تنفسی نخواهد داشت.

در این مطلب ما سری زدیم به دنیای مه پاش‌ها تا علاوه بر آشنایی شما با این سیستم همه کاره، رنج  قیمت مه پاش صنعتی را نیز برایتان مشخص کنیم.

مه پاش صنعتی در کارخانه ها

قیمت مه‌پاش صنعتی؛ راهنمای خرید مقرون‌به‌صرفه و اقتصادی

در جدول زیر ما مجموعه‌ای از مه پاش‌های پرکاربرد در صنایع را به همراه قیمت برایتان جمع‌آوری کرده‌ایم:

 

وقتی کمی به عقب برمی‌گردیم، در می‌یابیم که در پس همه صنایع، سختی بود که امروزه به لطف برخی از ابزارها و تکنولوژی‌ها رنگ باخته، یکی از این موارد مه پاش صنعتی است که توانسته در محیط‌های تولیدی و کارگاهی با سردکردن، رطوبت رسانی و از بین بردن گرد و غبار، رنج گرما و خشکی هوا را به خنکای مهی دلنشین تبدیل کند. در واقع قیمت دستگاه مه پاش صنعتی هر چه که باشد در برابر لبخند رضایتمندی کارکنان صنایع بزرگ می‌ارزد!

نام مه پاش

قیمت

مه پاش کافه

163,500,000ریال–210,500,000ریال

مه پاش مغازه

163,500,000ریال–210,500,000ریال

مه پاش روف گاردن

163,500,000ریال–210,500,000ریال

مه پاش در کندانسور

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش نیروگاه‌ها

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در سردخانه

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در کارخانه فولاد

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در انبار نگهداری کالا

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در کارگاه‌های نجاری

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در صنایع بسته‌بندی

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش برای ایستگاه پمپ گاز و بنزین

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در چاپخانه‌ها

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش صنایع نساجی

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش جوشکاری

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش برای پردازش زباله

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش برای کارخانه آجر نسوز

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در تولید خوراک دام

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در کارخانه سیمان و بچینگ

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش هیئت

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش برای اصطبل اسب

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در کارخانه تولید مواد غذایی

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

مه پاش در واحد تاندیش برگردان

بر اساس نیاز محاسبه می‌شود

 

کاربردهای مه‌پاش صنعتی که شاید ندانید!

یکی از مهم‌ترین کاربردهای مهپاش صنعتی، خنک‌سازی ماشین‌آلات در کارخانه‌ها و معادن است. این سیستم با کنترل دمای تجهیزات صنعتی، از گرمای بیش از حد و خرابی‌های پرهزینه جلوگیری می‌کند. از آنجایی‌که عملکرد بهینه دستگاه‌های صنعتی به دمای مناسب و جلوگیری از داغ شدن قطعات وابسته است؛ بنابراین مه‌پاش‌ها در این زمینه نقش مؤثری ایفا می‌کنند.

علاوه بر کاهش دما، مه‌پاش‌های صنعتی در کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری تأسیسات نیز تأثیر بسزایی دارند. این دستگاه‌ها با جلوگیری از گرمای بیش از حد و کاهش استهلاک تجهیزات، نیاز به تعمیرات را کاهش داده و در مقایسه با سایر روش‌های خنک‌کننده، مصرف انرژی پایین‌تری دارند.

کنترل بوهای نامطبوع یکی دیگر از کاربردهای مهم مه پاش‌ها به شمار می‌رود. این سیستم‌ها می‌توانند با پخش عطرها یا مواد شیمیایی مخصوص، بوهای ناخوشایند را خنثی یا کاهش دهند. این ویژگی در صنایعی که با مواد شیمیایی، زباله یا فرآیندهای تولیدی خاصی مثل چاپ سروکار داشته، کاربرد زیادی دارد.

 

همچنین، مهار گردوغبار یکی از قابلیت‌های کلیدی سیستم‌های مه‌پاش صنعتی بوده که با ایجاد ذرات ریز آب در هوا، گردو خاک را سرکوب کرده و میزان ذرات معلق در محیط را کاهش می‌دهد. این ویژگی برای صنایع ساختمانی، نجاری و کارخانه‌های کاغذسازی که گردوغبار معضل بزرگی بوده، نقش ناجی را ایفا می‌کند.

 

استفاده از مه پاش صنعتی در صنایع

سیستم‌های مه‌پاش صنعتی چگونه کار می‌کنند؟

سیستم خنک‌کننده مه‌پاش از دو عنصر کلیدی استفاده می‌کنند: آب اتمیزه‌شده (atomized water) و نازل (nozzle). در این فناوری، ترکیبی از پمپ‌های پرفشار و نازل‌های مخصوص به کار می‌رود تا قطرات بسیار ریز آب در حد میکرون تولید شوند. این دستگاه باعث ایجاد میلیاردها ذره ریز آب در هر دقیقه شده و رطوبت را به‌طور یکنواخت در محیط پخش می‌کند. البته در این میان، تعداد و محل قرارگیری نازل‌ها متناسب با نرخ تبادل هوا طراحی می‌شود تا خنک‌سازی و رطوبت‌رسانی به بهترین شکل انجام شود.

علاوه بر این، برخی سیستم‌های مه‌پاش صنعتی به فن‌ مه پاش (Misting fan) نیز مجهز شده‌اند که باعث یکنواختی بیشتر در انتشار بخار آب و جذب بهتر رطوبت می‌شوند. این طراحی، نوسانات در میزان مه را کاهش داده و موجب خنک‌سازی بهتر می‌شود. همچنین، در فضاهای باز مانند رستوران‌ها یا کافه‌ها، این سیستم‌ها با تبخیر سریع آب، دما را کاهش داده بدون اینکه ردی از خیسی در محیط‌ باقی بماند!

 

مه‌پاش صنعتی؛ بهترین راه برای کاهش دمای فضاهای باز و سرپوشیده

خنک کردن فضاهای وسیع مانند انبارها، شهربازی‌ها، زمین‌های ورزشی، رستوران‌های روباز و محیط‌های صنعتی هزینه‌های زیادی به همراه دارد. به همین دلیل، سیستم‌های مه‌پاش صنعتی به عنوان راهکاری اقتصادی برای کاهش دما در ازای مصرف کم انرژی لقب گرفته‌اند. مه پاش علاوه بر خنک‌سازی محیط‌های باز برای مشتریان و پرسنل در هر جایی که تصورش را کنید، قابل استفاده هستند.

مه‌پاش سال‌هاست که به‌عنوان یک روش مؤثر برای کاهش دمای فضاهای باز مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سیستم‌ها با فشار 1000 PSI کار کرده و قطرات آب بسیار ریز (حدود 5 میکرون) تولید می‌کنند. مه‌پاش‌های فضای باز علاوه بر خنک‌سازی باعث افزایش زیبایی بصری در فضاهای تفریحی و تجاری می‌شوند. امروزه از مهپاش صنعتی در محیط‌های زیر در سراسر دنیا استفاده می‌کنند:

  • مه پاش رستوران‌ و کافی‌شاپ‌های روباز
  • پارک‌های تفریحی و شهربازی‌ها
  • استادیوم‌ها و اماکن ورزشی
  • زمین‌های تنیس و گلف
  • محوطه‌های دارای فواره و آبشارهای مصنوعی
  • پاسیوها و فضای باز ویلاها
  • زمین‌های بازی کودکان

عملکرد این سیستم‌ها به دمای محیط، میزان رطوبت و جریان هوای آزاد بستگی دارد. مه‌پاش‌ها در دمای بالای 26 درجه سانتی‌گراد و رطوبت کمتر از 50 درصد بیشترین کارایی را دارند. همچنین، در مکان‌هایی با جریان هوای مداوم بهتر می‌توانند دمای فضا را کاهش داده و موجب آسایش بیشتری برای افراد آن منطقه شوند.

پرکاربردترین مه‌پاش‌ها در صنایع مختلف را بشناسیم!

سیستم‌های مه‌پاش صنعتی با خنک‌سازی، کاهش دما و کنترل رطوبت در صنایع مختلفی کاربرد دارند. در ادامه با برخی از پرکاربردترین این سیستم‌ها آشنا می‌شویم:

·        مه پاش خنک‌کاری نیروگاه‌ها و پتروشیمی‌ها

مه‌پاش‌ها در نیروگاه‌ها برای خنک‌کردن کندانسورها و کوئل‌ها حتی در فصل زمستان استفاده می‌شوند. این سیستم‌ها با پیش‌خنک‌سازی تجهیزات از گرمای بیش از حد جلوگیری کرده و هزینه‌های تعمیرات را کاهش می‌دهند. در پتروشیمی‌ها نیز، خنک‌سازی روغن‌های هیدرولیکیکه داغ شده‌اند، با استفاده از سیستم‌های پیش‌خنک‌کننده تبخیری انجام می‌شود که خطرات احتمالی مانند انفجار را کاهش می‌دهد.

·        مه پاش در معادن

برای تولید سیمان، زغال سنگ و سایر مواد معدنی، پس از خردایش و شستشو، مواد نهایی حرارت بالایی دارند. برای جلوگیری از ذوب پلاستیک نوار نقاله‌ها (Conveyor) و سوختگی تجهیزات، از سیستم‌های مه‌پاش صنعتی برای خنک‌سازی مواد و ریل‌ها استفاده می‌شود.

·        مه پاش در رستوران‌ها، کافه‌ها و غذاخوری‌ها

در رستوران‌ها، باغ تالارها و کافه‌ها، مه‌پاش‌ها علاوه بر کاهش دما برای زیبایی بصری و افزایش رطوبت و ایجاد حس مطبوع در فضاهای باز استفاده می‌شوند. این سیستم‌ کمک می‌کند تا خشکی هوا از بین برود و لذت غذاخوردن برای مشتریان دوچندان شود.

·        مهپاش دامداری‌ها و مرغداری‌ها

در دامداری‌ها از مه‌پاش‌ها برای خنک‌سازی محیط استراحت دام و آخورها استفاده می‌شود. در مرغداری‌ها، علاوه بر خنک‌سازی محیط از مه‌پاش‌ها برای ضدعفونی کردن ماشین‌آلات و جلوگیری از بیماری‌های دام و طیور نیز به کار برده می‌شود.

چگونه سیستم مه‌پاش صنعتی را نصب کنیم؟

روش نصب مه‌پاش صنعتی نیاز به دقت و تجربه زیادی دارد. در ادامه، مراحل اصلی نصب این سیستم شرح داده می‌شود:

  1. انتقال آب به مخزن

ابتدا، آب از یک مخزن وارد سیستم شده و قبل از ورود به سیستم، از طریق فیلتراسیون (Filtration) تصفیه می‌شود.

  1. انتقال آب به نازل

پس از تصفیه، آب از طریق لوله‌ها به پمپ‌های فشار قوی یا ضعیف منتقل می‌شود و با توجه به فشار کاری پمپ‌ها، آب از طریق لوله‌های انتقال به قسمت پایانی سیستم، یعنی نازل می‌رسد.

نازل‌های مه‌پاش صنعتی معمولاً از نوع تک‌سیال (Single fluid)  هستند و تنها آباز آن‌ها خارج می‌شود. با این حال، در برخی شرایط خاص، از نازل‌های دو سیال (Two fluid nozzle)  استفاده می‌شود که علاوه بر آب، هوا نیز از آن‌ها خارج می‌شود. این نازل‌ها به‌ویژه در مکان‌هایی که نیاز به پاشش بهتر و پخش قطرات آب در هوا داشته، کاربرد دارند.

بهترین مه پاش صنعتی را از کجا بخریم؟

حال که با مه پاش و دنیای گسترده آن آنا شدید، وقت آن رسیده تا با یکی از برترین مراکز خرید این سیستم در کشور آشنا شوید؛ مجموعه‌ای به نام پارس صنعت!

محال است که در صنعتی باشید و نام مجموعه پارس صنعت را نشنیده باشید. این مجموعه با مدیران جوان و خلاق خود توانسته رقبای خارجی را کنار بزند و در زمینه فروش مه پاش به برترین مرجع فروش تبدیل شود. این مجموعه علاوه بر طراحی و تامین تجهیزات، نقش پررنگی در نصب و خدمات پس از فروش مه پاش صنعتی دارد.

استفاده از مه پاش صنعتی در صنایع و کارخانه ها

مراحل خرید و نصب مه‌پاش صنعتی از پارس صنعت

پس از درخواست شما، ابتدا، کارشناسان پارس صنعت برنامه‌ای برای بازدید حضوری از مجموعه شما تنظیم می‌کنند. (توجه داشته باشید که پیش از جلسه، هزینه مشاوره و بازدید به شما اطلاع داده خواهد شد).

  1. بعد از بازدید تیم فنی، مشکلات و نیازهای شما به‌دقت بررسی می‌شود. در این مرحله، عوامل مختلفی همچون سختی آب، شرایط نصب، جهت وزش باد برای کنترل گردوغبار، میزان برق و هزینه نهایی نصب مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.
  2. پس از بررسی‌های لازم و شنیدن صحبت‌های مدیران و مسئولان مجموعه‌ها، تیم ما پیشنهادات مناسب را ارائه داده و هزینه‌های مربوط به نصب مه‌پاش صنعتی در دو نوع ویژه (استانداردهای جهانی) و معمولی برآورد می‌شود. سپس، مراحل طراحی و نصب مه‌پاش آغاز خواهد شد.
  3. در مرحله بعد، تیم پارس صنعت، طرح اولیه سیستم مه‌پاش را طراحی می‌کند. در این طرح، نقاطی که باید عملیات مه‌پاشی بر روی آن‌ها انجام شود، مشخص می‌گردد.
  4. در سیستم‌های مه‌پاش صنعتی، بسته به نیاز و شرایط، از نازل‌های تک‌سیال پرفشار یا کم‌فشاراستفاده می‌شود. در برخی موارد، نازل‌های دو سیال نیز به‌کار گرفته می‌شوندکه به دلیل قیمت بالای آن‌ها، کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند.

با این حال، پس از این مراحل، طراحی سیستم مه‌پاش صنعتی به‌طور کامل انجام شده و نصب آن آغاز می‌شود تا محیط شما به بهترین شکل ممکن خنک و مرطوب گردد.

جهت سفارش مه پاش صنعتی و یا انواع مه پاش خانگی، فضای باز، مرغداری، دامداری، گلخانه و غیره به سایت پارس صنعت به نشانی https://www.parsanat.comمراجعه نمایید.