مقدمه
یکی از مهمترین نکاتی که در هنگام ماشینکاری میبایستی مورد توجه قرار گیرد، کنترل میزان اصطکاک است. اصطکاک بالا در هنگام فرآِیند ماشینکاری، موجب ایجاد خرابی در سطح قطعه میگردد. شما میتوانید با افزودن سیال به فرآیند، میزان اصطکاک را کنترل نموده و به حداقل برسانید. سیالی که به فرآیند افزوده میشود، باید روانکار و خنککاری قابل باشد تا بتوان از آن در فرآیند استفاده کرد.
در گذشتههای نه چندان دور آب، بهترین گزینه برای استفاده در فرآیندهای مکانیکی بود اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و پیشرفت فرآیندهای ماشینکاری نیاز است تا از سیالی با خواص بهتر استفاده شود. روغنهای امولسیون شونده یکی از بهترین گزینهها جهت استفاده در فرآیندهای ماشینکاری میباشند. این روغن ها میتوانند با کاهش دما و گرما فرآیند میزان اصطکاک را به شدت کاهش دهند تا کیفیت قطعه در فرآیند به بالاترین میزان خود برسد. برای بررسی بیشتر ویژگیهای روغنهای امولسیون شونده با ما همراه باشید.
روغن امولسیون شونده
اگر به دنبال یک سیال مناسب برای کاهش اصطکاک فرآیندهای ماشینکاری میگردید، روغن اموسیون شونده بهترین انتخاب است. این روغن که از هیدروکربنهای پارافینی تشکیل شده و قابلیت حل شدن در آب را داراست، برای اولین بار در اواخر قرن 19 تولید شد و پس از آن در بسیاری از فرآِیندهای ماشینکاری مورد استفاده قرار گرفت. روش استفاده از این روغن به این شکل است که در حین فرآیند ماشینکاری جهت کاهش گرمای فرآیند و کاهش اصطکاک آن ، در تمام طول عملیات ماشینکاری، روغن امولسیون شونده بر روی قطعه ریخته میشود و به این گونه اصطکاک فرآیند کنترل میگردد. روغن امولسیون شونده کیمیاگران بهزیست، یکی از بهترین روغنهای حال حاضر بازار است. روغنهای این شرکت، از بهترین مواد اولیه و افزودنی ها تولید میشوند که ویژگیهای عالی و منحصر به فردی دارند.
نمایی از روغن امولسیون شونده
ویژگیهای روغن امولسیون شونده
روغنهای امولسیون شونده، ترکیبات خاص و منحصر به فردی دارد. از مهمترین ویژگیهای روغن امولسیون شونده مقاومت در برابر خوردگی و مقاوت در برابر زنگزدگی است. همچنین این روغنها طول عمر بسیار بالایی دارند و میتوان از آنها در طولانی مدت استفاده کرد. این دسته از روغنها آنتی باکتریال بوده و میتوان از آنها در مراکز مختلف استفاده کرد. روغن ماشینکاری قابلیت روانکاری بینظیری دارد و همچنین میتوان از آن به عنوان خنک کننده و تمیز کننده بهره برد. با توجه به این نکات روغنهای امولسیون شونده، بهترین گزینه برای استفاده در فرآیندهای ماشینکاری هستند و از عمده کاربردهای روغن امولسیون شونده میتوان به کاربرد در مته زنی، تراشکاری و انواع سوراخ کاری اشاره نمود.
امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و نیاز صنایع به دقت بالا، روغنهای ماشینکاری به یکی از مهمترین مواد تبدیل شده اند. در صورتی که از روغنهای امولسیون شونده در فرآیندهای با دقت بالا استفاده نشود، میزان اصطکاک به شدت زیاد شده و گرمای زیاد نه تنها باعث ایجاد خرابی در سطح قطعه بلکه ممکن است به ابزار نیز آسیب های جدی و پرهزینه وارد شود. به همین دلیل بهتر است همیشه از روغنهای امولسیون شونده در فرآیندهای ماشینکاری بهره بگیریم.
انواع روغن امولسیون شونده
همانطور که میدانید روغنهای امولسیون شونده کاربردهای ویژهای دارند. مهمترین کاربرد روغنهای امولسیون شونده، استفاده از آن در فرآیندهای ماشینکاری است که به همین دلیل این روغن به روغن ماشینکاری شهرت دارد. در صورتی که از این روغن در فرآیندهای ماشینکاری استفاده نشود، احتمال خرابی سطح قطعه بسیار زیاد شده و گاهاً ممکن است گرمای فرآیند اینقدر زیاد شود که علاوه بر خراب شدن سطح قطعه، ابزار نیز آسیب جدی ببیند. پس بهتر است برای به دست آوردن بهترین کیفیت در تمامی فرآیندهای ماشینکاری، از این روغن استفاده کنید.
نمایی از روغن امولسیون شونده
ویژگیهای منحصر به فرد روغن امولسیون شونده باعث شده است تا کاربردهای این روغن بسیار افزایش یابد. به همین دلیل این روغن، به دو نوع اصلی تقسیم بندی میشود که در ادامه به بررسی تمامی ویژگیهای این دو نوع روغن امولسیون شونده میپردازیم.
· روغن امولسیون شونده نیمه سینتاتیک
در این دسته از روغنهای امولسیون شونده، روغن موردنظر را با آب ترکیب میکنند که این مهم باعث غلظت بیشتر روغن میشود. آب موجود در این ترکیب، خاصیت خنک کنندگی و روغن موجود، خاصیت روان کنندگی دارد. پس واضح است که این ترکیب خاصیت روانکنندگی بیشتر و خاصیت خنککنندگی کمتری نسبت به روغن خالص دارد. از مهمترین کاربردهای این روغنها میتوان به عملیات ماشیکاری CNC اشاره کرد. رنگ این روغنها به دلیل وجود آب شفاف است و صافی سطح خوبی را در فرآیند ایجاد میکند.
· روغن امولسیون شونده سینتاتیک
در روغن امولسیون شونده سینتاتیک، از روغنهای با پایه معدنی استفاده نشده است. در این ماده از ترکیبات شیمیایی سنتزی بهره میگیرند تا ویژگیهای روغن نهایی خاص باشد. با حل کردن این روغنها در آب سخت میتوان از آن به عنوان خنک کننده استفاده کرد. کاربرد عمده روغن امولسیون شونده سینتاتیک، استفاده در فرآیندهای سنتی ماشینکاری است. این روغن عموما کف زیادی تولید میکند به همین دلیل باید در آن از ضد کف استفاده کرد تا کف تولیدی به طور کامل از بین برود. همچنین یکی دیگر از معایب این روغنها رسوب آنها در فرآیند است که باعث ایجاد آلودگی در محیط فرآیند میگردد.
چرا کیمیاگران بهزیست بهترین تولیدکننده روغن امولسیون شونده است؟
شرکت کیمیاگران بهزیست، به عنوان یکی از بهترین شرکتهای تولید روغنهای امولسیون شونده اعم از سینتاتیک و نیمه سینتاتیک شناخته میشود. این شرکت دانش بنیان با بهره گیری از متخصصینی زبده و کاربلد وبا استفاده از بروزترین دستگاهها و با کیفیت ترین مواد اولیه به تولید انواع روغنهای تخصصی مناسب هر پروسه صنعتی میپردازد. روغن امولسیون شونده کیمیاگران بهزیست کیفیت بالایی را ارائه میدهد که این کیفیت بالا، لبخند رضایت را برای مشتریان این مجموعه به ارمغان میآورد. روغنهای این شرکت طبق استاندارهای روز دنیا تولید میشوند که این نکته کاربرد فراوان این روغنها در صنعت را توجیه میکند. شما میتوانید برای خرید روغنهای امولسیون شونده از شرکت کیمیاگران بهزیست، با مشاوران ما در این شرکت ارتباط برقرار کنید.