www.sanat.ir

::

گردش مالی واردات قطعات الکترونیک

::

 

گردش مالی واردات قطعات الکترونیک

بر اساس ارقام جدید منتشرشده توسط UNCTAD، تقاضا برای قطعات الکترونیکی مورداستفاده در دستگاه‌های الکترونیک، ارزش تجارت کالاهای وارداتی بین‌المللی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در سال 2017 را به 2.1 تریلیون دلار رسانده است.

با استفاده از اطلاعات وب‌سایت www.tccim.ir(آمار کل واردات و صادرات به مقصد جمهوری اسلامی ايران گمرک - کشور - تعرفه) در سال 1399، مجموع واردات قطعات الکترونیکی، صرفاً مربوط به سهم واردات آی سی، در مجموع رقم 60,701,734 دلار بوده است.

چرا برای واردات باید یک شرکت واسطه واردات قطعات الکترونیک داشته باشیم؟

یکی از سؤالات متداول این است که چرا از یک شرکت تجاری به عنوان واسطه استفاده کنیم؟

بر اساس یک منطق ساده، به نظر می‌رسد بهتر است قطعات را مستقیماً از سازنده، خریداری کرد؛ زیرا هزینه کمتری نسبت به خرید از یک شرکت واردات قطعات الکترونیک به عنوان واسطه خواهد داشت. با این حال سازندگان قطعات الکترونیک، معمولاً قطعات خود را از به طور مستقیم به فروش نمی‌رسانند و اغلب از طریق شرکت‌های بازرگانی واسطه این کار را انجام می‌دهند.

تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی، اغلب، فرآیند فروش و توزیع کالا را انجام نمی‌دهند.

ممکن است این تصور برای شما وجود داشته باشد که تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی برای محصولات خود به تنهایی اقدام به فروش و توزیع می‌کنند. با این حال، بسیاری از اجزای محصول آن‌ها توسط شرکت‌های بازرگانی الکترونیک به مشتریان تحویل داده می‌شود. شرکت‌های بازرگانی واسطه الکترونیک این فرآیند را پردازش می‌کنند و محصولات تولیدی را بازاریابی و عرضه می‌کنند.

واردات قطعات الکترونیک

چرا تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی تمام قطعات الکترونیکی خود را خودشان نمی‌فروشند؟

صنعت الکترونیک مداوم دستخوش نوآوری‌های تکنولوژیکی است. بازار قطعات الکترونیکی نیز به طور فزاینده‌ای پیچیده و متنوع شده است. این امر باعث شده که تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی نتوانند به تنهایی برای تمامی محصولات خود، بازاریابی، فروش و توزیع انجام دهند.

بنابراین، امروزه بسیاری از تولیدکنندگان برای بخشی از فرآیند توسعه و فروش خود، از شرکت‌های واسطه که در این زمینه تخصص دارند، خدمات دریافت می‌کنند.

نقش شرکت‌های بازرگانی الکترونیک و مشکلات سازندگان لوازم الکترونیکی

با رشد اقتصادی کشور‌های در حال توسعه، تقاضای مصرف‌کنندگان برای لوازم الکترونیکی نیز افزایش می‌یابد. کشورهایی که لوازم و قطعات الکترونیکی تولید می‌کنند، در این کشورها پایگاه‌های مصرف قوی دارند که می‌توانند محصولات و قطعات الکترونیکی جدید از آن‌ها بخرند.

قبل از اینکه یک تولیدکننده لوازم الکترونیکی محصولی را در جهان عرضه کند، یک شرکت بازرگانی الکترونیکی واسطه، نقش مهمی در این فرآیند ایفا می‌کند. با این حال، خلاصه کردن نقشی که شرکت‌های بازرگانی الکترونیکی واسطه بازی می‌کنند دشوار است؛ زیرا طیف گسترده‌ای از موضوعات فنی را پوشش می‌دهند. از این رو، باید روی این موضوعات تمرکز داشته باشیم که مشکلاتی که تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی با آن مواجه هستند چیست؟ و اگر شرکت‌های بازرگانی الکترونیک وجود نداشتند، چه اتفاقی می‌افتاد؟

مشکل حجم کاری (تعداد زیاد اجزا و معاملات)

بیایید از یک گوشی هوشمند به عنوان مثال استفاده کنیم. می‌توان گفت که یک گوشی هوشمند از مجموعه‌ای از قطعات الکترونیکی تشکیل شده است. یک تلفن هوشمند استاندارد دارای 700 تا 800 قطعه الکترونیکی است. اگر شرکت‌های بازرگانی الکترونیکی واسطه نبودند، تهیه و تأمین چنین حجمی از قطعات کار سختی می‌شد.

یک شرکت بازرگانی الکترونیکی واسطه، تمام این فرآیند را انجام می‌دهد؛ از بازاریابی قطعات الکترونیکی گرفته تا مذاکره با سازندگان قطعات و تحویل قطعات به مشتری و... . در نتیجه مشکل «حجم کاری» را که تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی با آن مواجه هستند، حذف می‌شود.

مشکل مدیریت تحویل

مذاکره درباره جزئیات فروش و رعایت ضرب‌الاجل‌ها بسیار دشوار است. تأخیر در تحویل یک قطعه به شدت بر زمان‌بندی تولید و عرضه تأثیر می‌گذارد. بر این اساس مدیریت تحویل، یک وظیفه مهم است. همچنین یکی از پرخطرترین و اعصاب‌خردکن‌ترین مشاغل است.

همچنین ممکن است مشکلی در فرآیند تولید رخ دهد. به عنوان مثال، مشاهده یک تغییر عظیم در برنامه تولید، مانند افزایش تولید در پاسخ به تغییر تقاضا که منجر به افزایش ناگهانی تعداد قطعاتی که باید تولید شوند، می‌گردد. در این حالت، یک شرکت بازرگانی الکترونیکی واسطه در مورد میزان و زمان عرضه، با خریداران قطعات الکترونیکی مذاکره خواهد کرد؛ بنابراین به عنوان هماهنگ‌کننده عمل می‌کند.

مشکل تأمین قطعات

در سال‌های اخیر، تولید لوازم الکترونیکی در کشورهای مبدأ، در سراسر جهان گسترش یافته است. انتقال تولید به خارج از کشور باعث ایجاد مشکلاتی در زمینه تهیه قطعات الکترونیکی می‌شود. حمل و نقل قطعات از مبدأ به یک کشور خارجی یا بین چند کشور خارجی، مشکل‌سازتر و زمان‌برتر از حمل و نقل آن‌ها در داخل است. مدیریت لجستیک و وظایف هماهنگی یک شرکت بازرگانی الکترونیکی واسطه در این موارد مفید است.

تقاضا برای قطعات الکترونیکی، در هر پایگاه تولیدی یک تولیدکننده الکترونیک، به صورت روزانه تغییر می‌کند. برای جلوگیری از وقفه در تولید در این شرایط یک شرکت بازرگانی الکترونیکی واسطه، جزئیات ملاقات با سازنده لوازم الکترونیکی ترتیب می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که قطعات لازم در بهترین شرایط به مکان‌هایی (کشورها یا مناطق) که در آن موردنیاز هستند تحویل داده می‌شود. این هماهنگی زنجیره تأمین وظیفه مهم یک شرکت بازرگانی الکترونیکی واسطه است.

بنابراین، نقش اساسی یک شرکت بازرگانی الکترونیکی واسطه، کاهش مشکلات مختلفی است که مشتری و تولیدکننده لوازم الکترونیکی با آن مواجه هستند. در عین حال، نوعی هماهنگ‌کننده است که به عنوان واسطه بین مصرف‌کنندگان قطعات الکترونیکی و تولیدکنندگان قطعات الکترونیکی عمل می‌کند تا بهترین ارتباط ممکن را بین آن‌ها برقرار کند.

مشکلات فنی

جمع‌آوری اطلاعات در مورد تمام محصولات و فناوری‌های جدیدی که هر روز به بازار می‌آیند، برای یک خریدار تولیدکننده لوازم الکترونیکی بسیار دشوار است. همچنین بسیار دشوار است که با تمام عملکردهای قطعات الکترونیکی آشنا باشد؛ زیرا اکثر قطعات این روزها نیمه‌هادی‌های بسیار پیچیده‌ای هستند که عملکردهای مختلفی را با هم ترکیب می‌کنند.

یک شرکت بازرگانی الکترونیک با داشتن دانش تخصصی در مورد هر یک از این قطعات الکترونیکی و همچنین آشنایی با جدیدترین فناوری‌ها و اطلاعات محصولات از تولیدکنندگان الکترونیک و مشتریان آن‌ها از نظر دانش فناوری و اطلاعات، به عنوان یک شریک مهم حمایت می‌کند.

در حال حاضر هر شرکت در صنعت الکترونیک، روی یک انتخاب خاص متمرکز است؛ بنابراین انتظار می‌رود که شرکت‌های الکترونیک واسطه تخصص بالایی داشته باشند؛ بنابراین تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی می‌توانند هنگام درخواست پشتیبانی فنی از آن‌ها برای بخش‌هایی از فرآیند فروش که مدیریت آن‌ها به تنهایی دشوار است، احساس امنیت کنند. شرکت‌های واسطه نیز ملزم به ارائه طیف گسترده‌ای از خدمات هستند؛ بنابراین یک خریدار نیز می‌تواند تا حد امکان قطعات را از هر یک از آن‌ها تهیه کند.

به این دلیل نیازهای مشتری، برای شرکت‌های بازرگانی الکترونیک مهم است که دارای قابلیت‌های تکنولوژیکی باشند که آن‌ها را قادر می‌سازد از مشتریان خود در توسعه محصول بالادستی حمایت کنند. برای این منظور، شرکت‌های بازرگانی الکترونیک باید مشتریان خود را بهتر بشناسند و در نظر بگیرند که مشتریان آن‌ها به چه خدماتی نیاز خواهند داشت. توانایی ارائه خدمات مناسب از طریق این اقدامات، برای تبدیل‌شدن به شرکت الکترونیکی واسطه موردعلاقه مشتریان، الزامی است.

شرکت‌های بازرگانی الکترونیک چه می‌کنند؟

درک اصطلاح «الکترونیک» سخت به نظر می‌رسد. همچنین بسیاری از مردم مطمئن نیستند که شرکت‌های تجاری دقیقاً چه کاری انجام می‌دهند. به طور کلی، سه نوع شرکت در فرآیند تولید لوازم الکتریکی مختلف درگیر هستند که ما را احاطه کرده‌اند. یکی از آن‌ها «تولیدکننده لوازم الکترونیکی» است که باید برای همه شما آشنا باشد. نوع دیگر شرکت «تولیدکننده قطعات الکترونیکی» و سومین نوع شرکت، «شرکت بازرگانی الکترونیک» (شرکت بازرگانی تأمین قطعات الکترونیکی) است.

در حالی که تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی، لوازم الکتریکی را توسعه، تولید و توزیع می‌کنند، بسیاری از قطعات الکترونیکی مورداستفاده در محصولات آن‌ها توسط «تولیدکنندگان قطعات الکترونیکی» تولید می‌شود. یک شرکت بازرگانی الکترونیک مانند آی سی پارس به عنوان واسطه بین یک «تولید کننده الکترونیک» و یک «خریدار قطعات الکترونیک» عمل می‌کند.

یک شرکت الکترونیکی واسطه، چه ویژگی‌هایی دارد؟

بیایید مزایا و شرایط یک شرکت الکترونیکی واسطه را از منظر تولیدکنندگان الکترونیک (مشتریان) و سازندگان قطعات الکترونیکی (تأمین‌کنندگان) در نظر بگیریم:

وضعیت مالی

باید احساس امنیت را هم برای تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی و هم برای تولیدکنندگان قطعات الکترونیکی فراهم کرد. ثبات مالی و گزارش عملکرد آن شرکت یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد حس امنیت در مشتری است. برای تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی که مشتریان هستند، این به معنای خرید قابل‌اعتماد است و برای سازندگان قطعات الکترونیکی که تأمین‌کنندگان هستند، به معنای ریسک پایین داشتن مطالبات غیرقابل‌وصول است که به هر دوی آن‌ها احساس امنیت می‌دهد.

شبکه گسترده پشتیبانی

در حال حاضر، بسیاری از تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی و تولیدکنندگان قطعات الکترونیکی پایگاه‌های تولیدی خود را در کشورهای خارج از کشور دارند. داشتن شبکه پشتیبانی گسترده، یک شرکت الکترونیکی واسطه را قادر می‌سازد تا سخاوتمندانه از تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی و سازندگان قطعات الکترونیکی در سراسر جهان حمایت کند.

· ایجاد رابطه اعتماد قوی با مشتریان

یک عنصر اساسی کسب و کار، رابطه مبتنی بر اعتماد است که شما با مشتریان خود ایجاد می‌کنید، صرف نظر از اینکه چه نوع تجارت یا کالایی دارید. البته این امر در مورد صنعت الکترونیک نیز صدق می‌کند. جدای از ویژگی‌های خاص کالاهای الکترونیکی که ما با آن سروکار داریم و شرایط خاص تجاری خودش را دارد، داشتن رویکرد مشتری مداری باعث ایجاد یک رابطه اعتماد قوی با مشتریان خود در بلند مدت می‌شود.

· هماهنگی

هماهنگی فن‌آوری‌ها به معنای افزودن تکنیک‌ها و تجربیات پرورش‌یافته خود به ایده‌ها و تخصص مشتریان برای ایجاد ارزش در آن‌ها است. برای این منظور، جستجوی مداوم جدیدترین اطلاعات و نگریستن به دنیای فناوری‌های الکترونیک از منظری وسیع‌تر از هر کس دیگری اهمیت دارد. هدف این است که تا حدی مورد اعتماد مشتریانمان قرار بگیریم که مطمئن باشند در صورت مشورت با ما می‌توانیم هر مشکلی را حل کنیم و در صورت بروز مشکل اولین گزینه مشتریان باشیم. ما نباید از هیچ تلاشی برای تبدیل‌شدن به بهترین شریک برای همه مشتریان دریغ کنیم. ما باید در کنار مشتریان خود باقی بمانیم و در کنار آن‌ها رشد کنیم. این چشم‌انداز و وضعیت ایده‌آل یک شرکت بازرگانی فناوری الکترونیک واسطه است.

به عنوان یک شرکت بازرگانی فناوری الکترونیک واسطه، داشتن قابلیت‌های هماهنگی از اهمیت بیشتری نسبت به سایر موارد، برخوردار است. ما باید از فناوری‌های مختلفی استفاده کنیم که متناسب با نیازهای مشتریان باشد تا راه‌حل‌هایی را از زوایای مختلف کشف کنیم. پتانسیل تجاری ایجاد شده در نتیجه هماهنگی برای ما بی‌نهایت است. از همه مهم‌تر، باید آرزوی ما، خدمت و جلب رضایت مشتریان در تجارت فناوری الکترونیکی باشد.

نتیجه‌گیری:

توانایی فروش ما تنها عنصری نیست که به یک شرکت تجاری الکترونیکی واسطه امکان می‌دهد اعتماد مشتریان خود را جلب کند. ما فقط در این صورت می‌توانیم اعتماد آن‌ها را به طور کامل جلب کنیم که حس اعتماد را در آن‌ها به وجود بیاوریم و با نیازهای آنان هماهنگ شویم تا در نهایت بتوانیم قطعات الکترونیکی با کیفیت بالا را ارائه دهیم که آن‌ها می‌خواهند.

در آی سی پارس ما همان رابطه اعتماد قوی را با تولیدکنندگان قطعات الکترونیکی و با مشتریان خود برقرار کرده‌ایم؛ بنابراین ما نه تنها به عنوان یک تأمین‌کننده قطعات الکترونیک بلکه به عنوان یک هماهنگ‌کننده هدفمند در صنعت الکترونیک، به ایجاد پیوندهای قوی بین تولیدکنندگان الکترونیک و سازندگان قطعات الکترونیکی کمک می‌کنیم.

 

 

 

آی سی پارس؛ مرجع تخصصی ارائه تراشه های کمیاب و قدیمی

در راستای تامین نیاز همه جانبه مشتریان گرامی به ویژه در زمینه تراشه‌های آی‌سی کمیاب و یا از رده خارج که دسترسی به آنها به آسانی ممکن نیست، مجموعه آی سی پارس، با داشتن اشراف کامل بر خواسته های مخاطبین، این قطعات را با کیفیت مطلوب و مورد انتظار، تامین کرده و به دست مشتریان می رساند. این مجموعه، به یک پایگاه داده جامع از تراشه های آی سی که به سختی یافت می شوند و منسوخ شده اند، دسترسی دارد که شامل جزئیاتی مانند شماره قطعه، سازنده، کد تاریخ و در دسترس بودن است.

شبکه قوی تامین کنندگان، تولید کنندگان و شرکای آی سی پارس، می توانند قطعات مورد نیاز را با کیفیت مطلوب و در مدت زمان حداقلی، برای سفارش دهندگان، فراهم کنند. روابط پایدار این مجموعه با این تامین کنندگان، تضمین کننده کسب رضایت مشتریان است.

تراشه‌های آی‌سی کمیاب و قدیمی، ممکن است چندین سال از تولید خارج شده و برای اطمینان از عملکرد آنها نیاز به تست داشته باشند. مجموعه آی سی پارس، جهت اطمینان خاطر مشتریان، تست های لازم را قبل از تحویل این تراشه ها، انجام داده و قطعه سالم را به دست مشتری می رساند. این سرویس شامل تأیید صحت تراشه‌های آی‌سی در راستای اطمینان از تقلبی نبودن این تراشه ها نیز می‌شود. تیم حرفه ای کنترل کیفی ما، با داشتن نیروهای متخصص لازم، ناظر مستقیم این تست ها و تاییدیه هاست.

در صورت درخواست مشتری به منظور بررسی خاص محصول، گواهی انطباق و آزمون های مازاد بر روی محصول انجام و ارائه می شود. تمام مدارهای مجتمع ما کیفیت بالایی دارند و قبل از ارسال تست و تایید شده اند.

فرآیند خدمات

تیم آی سی پارس، بازار را بررسی کرده و جزئیاتی مانند قیمت، موجودی و زمان تحویل تراشه ها را تأیید می کند. این مجموعه، با منابع موجود برای تامین تراشه های مربوطه ارتباط برقرار کرده و توجه ویژه ای به موجودی، قیمت، کیفیت و زمان تحویل محصول به مشتری دارد.  ما با مشتریان برای تایید جزئیات سفارش، امضای قراردادهای مربوطه و حفظ حقوق مشتری، هماهنگی کامل و ارتباط شفاف داریم. به منظور صیانت از حقوق و اطمینان خاطر مشتریان، آی سی پارس با تمامی منابع تامین کننده ی خود هماهنگی های لازم جهت عرضه پایدار تراشه های کمیاب ، تحویل به موقع و خدمات پس از فروش با کیفیت را انجام می دهد. یقیناً اعتماد و رضایت مشتریان از مجموعه آی سی پارس، ارزشمندترین دارائی ماست. در همین راستا، پس از تکمیل سفارش، بر اساس بازخورد مشتریان و در صورت نارضایتی از هر قسمت زنجیره تامین، وضعیت را پیگیری و کیفیت خدمات خود را به طور مداوم بررسی و بهینه سازی می کنیم.

در طول این سال‌ها صنعت الکترونیک آن‌چنان گسترشی داشته است که دیگر نمی‌توان کسب‌وکاری را یافت که از الکترونیک تأثیر نگرفته باشد.
تنوع بی‌شمار قطعات الکترونیکی و همچنین کاربردهای متنوع آن در صنایع گوناگون، کار را برای شناخت همه دسته‌ها و گروه‌های تشکیل‌دهنده قطعات الکترونیک دشوار کرده است به طوری که این روزها کمتر شخص و گروهی یافت می‌شود که خود را متخصص در شناخت قطعات الکترونیک بداند.
اما تیم آی سی پارس ادعای تخصص می‌کند و این ادعا، سخنی بی‌پایه و خام نیست
تخصص در هر زمینه‌ بر دو پایه استوار است: تجربه و علم

سال‌ها حضور فعالانه آی سی پارس در صنعت تأمین قطعات الکترونیک و افتخار همکاری با صنایع گوناگون از سازمان‌های دولتی و غیردولتی، نظامی و غیرنظامی، پژوهشی و تولیدی – اگر نگوییم بی‌نظیر- تجربه‌ای کم‌نظیر نصیب تیم آی سی پارس کرده است. این تجربه یکی از پایه‌های اساسی تخصص تیم آی سی پارس است که ناگفته پیداست به‌راحتی به دست نیامده. آی سی پارس پیچ‌وخم‌های صعب‌العبور این صنعت را در روش‌های تأمین قطعات طی کرده تا جایی که اکنون به یکی از فعال‌ترین و مجرب‌ترین تیم‌ها در حوزه تأمین قطعات الکترونیکی مبدل شده‌است.

و اما پایه دیگر تخصص، در اختیار داشتن دانش است. اعضای تیم آی سی پارس همگی از دانش‌آموختگان ممتاز رشته برق برترین دانشگاه‌های ایران (علم‌وصنعت، صنعتی‌شریف، شهیدبهشتی و …) هستند. دارای تألیفات علمی و مقالات پژوهشی بوده و در یک کلام از پرور‌ش‌یافتگان دانشگاه‌ها و مراکز آکادمیک محسوب می‌شوند.

سابقه و تجربۀ درخشان فعالیت، در کنار پشتوانۀ علمی تیم آی سی پارس مزیتی خاص به این تیم بخشیده است که در قیاس دیگر فعالان این حوزه، جایگاهی ویژه یافته است.

واردات قطعات الکترونیکی و مخابراتی خاص و کمیاب به صورت عمده و جزئی، خرید IC های کمیاب، خرید انواع سنسورهای ابزار دقیق، خرید باتری لیتیمی و قطعات مخابراتی، واردات و خرید انواع ترانزیستور، انواع کانکتورهای مخابراتی RF، واردات تجهیزات مخابراتی و RF، واردات و خرید تجهیزات اندازه گیری، انواع مبدل های DC-DC،قطعات و تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی نظیر آی سی های سری FPGA حمل، ترخیص و امور گمرکی مربوط به قطعات الکترونیک و مخابرات تمامی سرویس‌های مرجع واردات قطعات الکترونیک، بازرگانی آی سی پارس است.

 

https://icpars.com/wp-content/uploads/2021/07/pcb_boards.jpg

چاپ پی سی بی PCB

مزیتی اساسی که باعث تمایز فعالان عرصه چاپ بردهای مدار چاپی (PCB) شود، در چند مورد زیر خلاصه می شود:

·                     کیفیت چاپ برد

·                     سرعت تحویل سفارش

·                     قیمت چاپ برد

علاوه بر واردات قطعات الکترونیک به صورت حرفه ای از مواردی که تیم آی سی پارس را در زمینه چاپ بردهای الکترونیکی متمایز می‌کند، همین مؤلفه‌های فوق است.
چاپ بردهای مدار چاپی (PCB) در آی سی پارس با بهترین کیفیت، کمترین زمان ممکن و با بهینه‌ترین قیمت  در چین انجام می‌شود.
یکی از مهمترین عواملی که بر روی قیمت نهایی چاپ برد اثرگذار است، قطعات الکترونیکی است که بر روی برد به کار برده می‌شود. از آنجایی که یکی از توانمندی‌های اصلی تیمآی سی پارس تأمین قطعات الکترونیکی است، می‌توان با خیالی آسوده چاپ بردهای الکترونیکی را به آی سی پارس سپرد.
هدف نهایی و اصلی تیم آی سی پارس رعایت حقوق شماست که در این مسیر همراه ما هستید.