ضخامت ورق گالوانیزه
انواع مختلفی از پوشش گالوانیزه با ضخامتهای مختلف روی ورقهای فولادی اجرا میشد. این پوشش باید مطابق با استاندارد ایران باشد که به این منظور جدولی در اختیار تولید کنندگان، قرار میگیرد. اما اگر برای پروژههای خاص نیاز به پوششی غیر از استانداردهای موجود باشد، برخی از کارخانهها آن را تقبل میکنند.
زمانی که ورقهای گالوانیزه را تولید میکنند پوششهای خاصی روی ورقها را میگیرد که به آن coating گفته میشود. هر مقدار از کوتینگ، ناخالصیهای پولک مانندی را به نام Spangle یا گل به روی ورق به وجود میآورد؛ توضیح فوق لازم بود تا با انواع ضخامت ورق گالوانیزه و کاربردهای آن آشنا شوید:
1- پولک شکل گلدار: چنین پوششی نتیجه رشد بلورهای فلز روی است که سطح براقی را به وجود میآورد. این پوشش بیشترین کاربرد را در بین دیگر ضخامت ها دارد.
2- اندود پولکی شکل ریزگل: در این ضخامت، یکنواختی وجود ندارد! ممکن است ناهمواریهایی را از نقطهای به نقطه دیگر یا از سطحی به سطح دیگر احساس شود. این ورق ها با شناسه های پوشش coating 350، 275، 200 و ضخامت بین 0.5 تا 3 mm تولید شوند. معمولا در مواردی کاربرد دارند که نمای ظاهر، اهمیت زیادی نداشته باشد.
3- اندود با آلیاژ روی –آهن: این نوع ضخامت دارای سطحی مات و کدر است به همین دلیل در موارد خاص مورد استفاده قرار میگیرد. کاربرد این پوشش یا ضخامت با توجه به ظاهر کدر برای رنگکاری (بلافاصله پس از تولید) مناسب است.
4- اندود متفاوت در دو رویه: در این نوع، ضخامت پوشش در دو سمت ورق، متفاوت است. یعنی یک روی آن دارای ضخامت پوششی معینی بوده و سمت دیگر آن، دارای ضخامت کمتری است. معمولا این نوع ورق در مناطقی مورد استفاده قرار میگیرد که در عین ضخامت بالا به وزن کم نیاز باشد.
کیفیت ورق گالوانیزه و تاثیر آن در انتخاب محصول
از ورقهای گالوانیزه در صنایع مختلفی مانند حمل و نقل، تابلوهای تبلیغاتی، صنعت کشاورزی، مهندسی عمران و هزاران صنعت دیگر، استفاده میشود. به همین دلیل در ایران کارخانههای مختلفی در زمینه تولید ورقهای گالوانیزه فعال هستند؛ اما کیفیت گالوانیزاسیون در آنها متفاوت است. درجه بندی این ورقها در ردههای 1، 2 و 3 قرار میگیرد. طبیعتا قیمتهای متفاوتی نیز دارند، ممکن است اهمیت پروژه و یا شرایط جوی پروژه شما به صورتی باشد که با ورق درجه 3 نتیجه مطلوب حاصل شود؛ در این صورت می توانید از ورق مورد نظرتان را از کارخانهای تهیه نمایید که ورقهایی با کیفیت پایینتر و البته قیمت مناسبتری تولید میکند.
قیمت ورق گالوانیزه، مهمترین فاکتور خرید
از مهمترین نکاتی که باید پیش از خرید ورق گالوانیزه به آن توجه داشته باشید، قیمت آن است که بسته به کارخانه، کیفیت ورق و کیفیت گالوانیزاسیون، متفاوت است. شما به عنوان یک خریدار لازم است برای استعلام قیمت ورق گالوانیزه از مراکز معتبر اقدام نمایید. مرکزآهن به عنوان یکی از توزیع کنندگان با سابقه در زمینه آهن آلات، می تواند قیمت روز انواع ورقهای گالوانیزه را در اختیار شما قرار بدهد. همچنین با مراجعه به سایت، می توانید از آخرین قیمت انواع ورقهای گالوانیزه اطلاع پیدا کنید. کارشناسان مرکزآهن نیز در بخش پشتیبانی آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند و در کمتر از نیم ساعت برای شما پیش فاکتور مورد نیازتان را ارسال میکنند تا قبل از خرید، ریز هزینهها را مورد بررسی قرار دهید.
محل بارگیری ورق گالوانیزه
بخش مهمی از هزینه ورق گالوانیزه، مربوط به حمل و نقل این محصول است. فاکتورهای مختلفی از جمله مقدار ورق خریداری شده یا مسافت کارخانه تا پروژه، هزینه تمام شده ورق گالوانیزه را تحت تاثیر قرار میدهد. برای حمل و نقل به صرفهتر لازم است نزدیکترین کارخانه را برای خرید انتخاب نمایید. هرچقدر محل بارگیری و مقصد، فاصله کمتری از هم داشته باشند، خرید اقتصادیتری را تجربه خواهید کرد.
قبل از اقدام به خرید ورق گالوانیزه باید نیاز خود را مورد بررسی و شناسایی قرار دهید و بر اساس آن در رابطه با انتخاب اندازه یا ضخامت ورق گالوانیزه، تصمیم بگیرید. از همین رو جهت آشنایی هرچه بیشتر شما در رابطه با ضخامت، کیفیت و قیمت ورق گالوانیزه صحبت کردیم. سپس مرکزآهن را به عنوان یکی از معتبرترین مجموعهها در زمینه استعلام قیمت و خرید انواع ورقهای گالوانیزه به شما عزیزان معرفی کردیم. از همراهی شما سپاسگزاریم.